Rautacisme

Boc cel Fara Concurenta la Taierea Panglicilor

La investitia finantata in totalitate din banii Primariei, Emil Boc a omis sa ii invite pe cei care au votat de fapt finantarea proiectului si anume reprezentantii Consiliului Local. Asa cum ne-a obisnuit de-a lungul timpului, primarul Boc isi asuma meritele, dar uita de cei care i le voteaza in sedintele de Consiliu Local. Motivand ca este conferinta de presa saptamanala a “sefului”, reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au uitat sa invite consilierii locali la inaugurarea celei mai moderne sali de sport dedicate elevilor din Cluj-Napoca. Astfel singurul politician care a putut sa se fotografieze si sa apara in toate ziarele din municipiu a fost Emil Boc.

O alta persoana omisa  de pe lista de invitatii a fost prefectul Gheorghe Vuscan, care, spun gurile rele, dupa interventii serioase pe la UTCN, a reusit sa aduca solutii pentru modificarile necesare la proiectul de rezistenta al salii de sport, inaugurate ieri de primarul Boc. Problema din proiectare care a tinut multa vreme lucrarea blocata a fost o grinda de 25 de metri care sustine etajul superior al salii. Putina lume stie ca firma care a facut proiectarea salii este detinuta de sotia consilierului local PNL Ovidiu Florian. Solutia specialistilor din cadrul UTCN a facut din sala de sport de la Liceul George Cosbuc un ansamblu arhitectural unic in Romania tinand cont de conditiile din teren. 

Un alt aspect, care ne demonstreaza dorinta enorma a primarului de a-si face imagine, a fost acela ca, directorul Colegiului National George Cosbuc, Lucian Popescu, l-ar fi sunat pe prefect si i-a spus in termeni clari ca l-ar invita la ceremonia de inaugurare, insa fiind conferinta saptamanala da domnului primar, acesta nu isi doreste alte personalitati politice clujene sa ia parte la eveniment. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *