In vizor

Boc atacă Ziar de Cluj, publicație pe care de 10 ani nu reușește să o cumpere sau să o îngenuncheze

Pe ce cheltuie banii de PR mascat Emil Boc: se supără pe cei care nu îi ridică osanale. Noi suntem obișnuiți cu hachițele lui Boc când nu i se aduc laudații, cum îi tremură bărbița și strânge din pumnișori.

„Informațiile false se derulează cu o viteză amețitoare, inclusiv în presa națională, înclusiv la Cluj. Nu pot să nu observ niște chestiuni care sunt absolut deranjante. Este această publicație și cred că nu o să mă mai pot abține să nu îi dau numele, Ziar de Cluj. Este o presă de linșaj ce face Ziar de Cluj. Este o presă de linșaj, uitați-vă ce face la adresa mea de atâția amari de ani. Nu are nimic în comun cu jurnalismul adevărat, de bună credință, în interes public”, susține primarul Emil Boc.

Jurnalistul Liviu Alexa susține că această recunoaștere a primarului Boc, după zeci de critici, dezvăluiri și anchete, este un motiv de bucurie,

„Este mare bucurie la noi în redacție. De dmineață domnul Emil Boc a fost la un interviu de limbi în fund la Ziua de Cluj, un ziar pe care sigur că îl finanțează indirect prin tot felul de colaterale, și a declarat acolo că Ziar de Cluj este un ziar de linșaj. Deci este un motiv de bucurie, chestia asta. Mie mi-a crescut inima de bucurie, redacția a deschis șampania. Pentru prima dată în zece ani când Emil Boc ne pomenește numele. Este extraordinar. În sfârșit existăm pentru Emil Boc. Atâtea critici, atâtea miștouri, atâtea dezvăluiri, atâtea anchete. Atâtea slugi de ale lui devenite milionare și pe care noi le-am dat în vileag. N-au fost în zadar. Nu mai suntem niște oarecare. Suntem Ziar de Cluj, sigur cum spune Boc, Ziar de linșaj. Domnului Boc nu îi surâde niciun fel de presă critică și de aia l-a dernajat și ne atacă în felul acesta. Mă gândesc doar că e disperare, fiindcă atâția ani Boc nu a făcut nimic contra presei. Pe noi nu ne-a băgat în seamă, deși avea poate motive, n-a dat niciodată un ziarist în judecată. anul acesta i-a dat în judecată pe cei de la Anchetatorii. Este pentru prima dată când este atât de supărat și de nervos. Simte că pierde? Simte că e tot mai prost văzut în acest oraș? Mulțumim Emil Boc că ne-ai legitimat. Te pupă Liviu Alexa, împreună cu toată redacția Ziar de Cluj”, a declarat Liviu Alexa.

Citește și:

Emil Boc, refractar la critică,sau cum dispare ”costumul” și apare ”cosașul” când i se reproșează ceva