In vizorRautacisme

BOC AMENINȚĂ, DIN NOU, CU ”LISTA RUȘINII”. În final o să-i treacă la ”spor de osânză”, ca pe toate firmele abonate la banii municipalității

Pus în fața unui microfon prietenos, să-și facă imagine pe banii clujenilor și să azvârle cu vorbe-n vânt ca de obicei, primarul Emil Boc amenință asocierea de firme RSB BAU TEHNIK SRL – NORD CONFOREST SA, care lucrează la Școala „Iuliu Hațieganu” cu lista rușinii, că nu sunt cu lucrările ”în grafic”. În Cluj-Napoca NICIODATĂ vreo lucrare nu a fost în grafic. Boc ”amenință” de urechilor celor care-l mai ascultă, apoi își trece amicii de cumetrii investiționale pe lista cu sporuri de osânză din banii municipalității. Aceleași firme care nu sunt niciodată în grafic primesc comenzi și lucrări de la municipalitate pentru a nu fi niciodată în grafic.

”Școala Iuliu Hațieganu are luna septembrie termen de finalizare și lucrările nu sunt în grafic. Sunt vizate firmele SC RBS Bau Tehnik, SC Nord Conforest. Ei au termen septembrie pentru finalizarea școlii. Le atrag atenția că sunt potențiali candidați la lista rușinii, o lista care nu îi onorează în raport cu Clujul. Tuturor firmelor care realizează lucrări în acest oraș nu le cer altceva decât calitate și respectarea termenelor. Acei copii trebuie să vină în școala nouă, nu putem să le spunem copiilor că constructorul de acolo nu a respectat termenul”, și-a umflat mușchiuleții Emil Boc, din fața microfonului prietenos din care bate câmpii, chipurile informând prostoiul de contribuabil ce fioros și grijuliu e el..