Din oras

Boc a stat cu Uioreanu in hotel la Strasbourg. Functionarul Dan Macovei a avut sponsor

Daca Horea Uioreanu si alaiul sau, numeros ce-i drept, au cheltuit 11.500 de lei in excursia de la Strasbourg, primarul Emil Boc si cei doi functionari care l-au flancat au cheltuit mai putin de jumatate din suma – 5.500 de lei.

Cu toate acestea reprezentantii Primariei au fost mai largi la mana cu banii publici, suma de 5.500 de lei s-au utilizat pentru transportul si cazarea a numai doua dintre cele trei persoane, care au reprezentat Primaria.

Emil Boc s-a cazat la acelasi hotel cu Horea Uioreanu si Vakar Istvan, l’Orangerie, la numai 5 minute de mers pe jos de la institutiile europene. Alina Tiusan si Dan Macovei au dormit cu restul functionarilor din Consiliul Judetean, la hotel Ibis. Pentru transportul si cazarea lui Emil Boc si Alina Tiusan s-au scos din visteria orasului 5.500 de lei, in timp ce Dan Macovei, de la biroul evenimente publice si-a gasit…un sponsor, astfel ca pentru el nu s-a platit nimic din bugetul local.

Acestia au fost la cel de-al 25-lea Congres al autoritatilor locale si regionale al Consiliului Europei in perioada 28-30 octombrie cu scopul de a promova Clujul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *