In vizor

BNR confirma OFICIAL pentru Strict Secret: ROCHESTER BANK nu e notificata nici in Romania, nici in Europa! Normal, pentru ca e o teapa! Isarescu nu va eradica, ci va reglementa

Emotii mari pentru Capidava: desant de controale la teparii financiari din „constelatie”

E agitatie mare la Banca Nationala a Romaniei, dupa dezvaluirile Strict Secret despre Capidava si Rochester Bank, care au aratat ca BNR stia de situatia escrocilor din jurul Capidava si Rochester Bank, dar s-a complacut in mocirla salariilor babane si a traiului bun pe care il au (domnul Isarescu chiar obisnuieste sa umble in halat de matase in apartamentul privat din sediul BNR, aflat in spatele biroului, caci, oricum, institutia ii apartine aproape pe persoana fizica).

Analistii si responsabilii BNR au studiat rahatul scos de noi la suprafata opiniei publice din toate unghiurile si au conchis asa: decat sa intervina abrupt si sa isi recunoasa fatis greseala, mai bine sa reglementeze prezenta acestor IFN-uri „pe piata”, ridicand praguri de capital social si inasprind operatiunile de raportare si control. E adevarat, eleganta abordare, dar pe noi, ziaristii, ne lasa rece!

Pana una alta, saptamana trecuta, am adresat un set de 6 intrebari foarte precize domnului Isarescu si aparatului BNR. Institutia a ales azi sa ne dea un raspuns in raspar, prin intermediul departamentului de comunicare, alegand sa ignore 5 intrebari, cu motivatia ca cutare si cutare paragraf sau secret profesional ii impiedica sa ne divulge informatii, dar azvarlindu-ne o ciosvarta importanta, ca sa ne inchida temporar gura:

In raspunsul oficial catre Strict Secret, BNR confirma dezvaluirile noastre despre Rochester Bank, afirmand sus si tare ca:

„… în legătură cu entitatea Rochester Bank, subliniem că aceasta nu face parte din categoria instituțiilor autorizate și supravegheate de Banca Națională a României și nici nu a fost notificată, în baza pașaportului european, ca prestator de servicii în mod direct, pe teritoriul României, sau prin intermediul unei sucursale, de autoritățile competente din statele membre ale Uniunii Europene. În acest sens, pot fi consultate informațiile publice conținute în Registrele BNR, accesând următorul link: AICI„.  se spune in raspunsul BNR catre noi.

Raspunsul fara echivoc al BNR aneantizeaza intr-o clipita orice discutie despre legalitatea sau prezenta escrocheriei Rochester Bank in Romania, facand de acum inainte ca orice documente sau scrisori de garantie cu „parafa” Rochester sa fie mai putin valoroase chiar decat hartia igienica.

Sigur, e foarte important raspunsul BNR pentru noi, fiindca ne arata ca nu am trudit in zadar la Strict Secret, pentru opinia publica si brokeri, carora le arata si consecintele legale ale utilizarii scrisorilor de garantie Rochester din trecut si de acum inainte, dar si pentru DIICOT Structura Centrala, care are acum ocazia si argumentul legitim sa intre cu berbecele trupelor speciale in sediile pompoase ale teparilor financiari, sa ii ridice putin pentru „interviuri” si sa ridice si documente.

Pana se hotarasc procurorii, mai scoatem azi o bomba senzationala despre Rochester Bank, un fals cat casa PE CARE VĂ INVITĂM SĂ-L CITIȚI PE STRICTSECRET.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *