Rautacisme

Bloggerii clujeni "au luat flit" de Federatia Share

Scris de 1,198

Ingropati in propriile minciuni, unsi cu Untoldul incompetentei, ragaind explicatii penibile in conferinte de presa, papagalii de la Gala Buta au mai calcat o data in strachina cu greseli, reusind sa-si puna in cap comunitatea clujeana de bloggeri. N-o fi ea mare si nici prea influencera, dar este, cu sigurata, o comunitate inimoasa, care a raspuns mereu pozitiv nevoilor Clujului atunci cand i s-a cerut ajutorul.

 

Cat de prostalau trebuie sa fii ca organizator sa-i jignesti pe bloggerii clujeni in asemenea hal, incat nici macar sa nu ii inviti la conferinta de presa?! Cat de lipsit de tact trebuie sa fii tu, seful galei Buta, sa-i jignesti pe bloggerii clujeni, aducand de la Bucuresti alti trei bloggeri, nici macar de calibrul A-listerilor, pe care sa-i platesti cu mii de euro ca sa dea si ei patru tweet-uri si doua mesaje funny? Din interiorul Federatiei Share se aude ca McCann a spart 5.000 de euro cu “aventura” bloggerilor bucuresteni.

 

Dragi bloggeri clujeni, prosti veti fi daca veti participa la orice sesiune de “impacaciune” cu Federatia Share. Nu fiti piscotari, fiti demni.

 

P.S. Tot din interior, va spunem ca marele concept creativ al figurantilor de la McCann a costat 30.000 de euro. 30.000 de euro pentru un balaur cu trei capete de acuzare.

 

P.S.2 Sincer, domnul Emil Boc, mai bine l-ati aduce pe Florin Morosanu la Federatia Share, el e atat de plictisitor, ca nici n-am mai avea de cine rade. Florin Morosanu este singura solutie, spun piaristii de criza, pentru a molcomi vapaia prsotiei de la ShareULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 6 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 7 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 7 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 8 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 9 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 10 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 11 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 11 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 11 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 12 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 23 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE