FOTOGRAFILA

Bicicletele din curtea Primăriei, blocate de țestoasele bonțidenilor

Curtea Primăriei Cluj-Napoca e de poveste: nici nu trebuie să umbli aiurea prin oraș pentru a depista șoferii nesimțiți care parchează după cum îi taie capul. Acum, de când bonțidenii locali au fost dotați cu autoturisme electrice, de la atâta înfumurare aceștia au revendicat cel mai fain loc de parcare: rastelul suport pentru biciclete. Dă-le-ncolo de biciclete, ar vrea să zică aceștia. Iar pentru delimitarea teritoriului au și parcat mașina din dotare fix de-a curmezișul, blocând accesul la suportul de parcare al bicicletelor. 

De fapt, de când viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, ecoul-lui-emil-boc Dan Tarcea se plimbă călare pe trotineta electrică, bicicletele au fost eliminate din rândul mijloacelor de transport alternativ. 

Chiar în curtea Primăriei. Pentru a însemna noua ordine din curtea municipalității, oamenii care fac legea prin intermediul proceselor verbale și-au trântit hârbul electric anume, în stil clasic, bonțidean, în curtea Primăriei în dreptul ieșirii de urgență în caz de incendiu. 

Da, cetățenii sunt ultimii oameni pe aici.

Nu de alta, dar pentru a avea acces la scările de intrare, trebuie să faci un ocol bun pentru a ajunge în fața ușii, unde un alt bonțidean te va întreba descurajator de sănătate.

Toate par să fie făcute anume pentru a descuraja accesul clujenilor în instituție. 

Bicicliștii n-au decât să solicite bilet de parcare direct de la aventurierii locali. 

Altfel, parcarea este interzisă.

Bonus: două țestoase bonțidene au revendicat alte locuri faine: ieșirea de urgență în caz de incendiu, marcate cu X pe jos, de la INTERZIS. Dar cum atleții Poliției municipale au în general cam două clase ca trenul or fi crezut că X-ul de pe jos este iscălitura lor de luare în primire a locului de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *