Jos palaria

Biciclete de inchiriat pentru drumetii

In timp ce administratia locala taraganeaza proiectul de bike-sharing de luni bune si cel mai probabil va trece si vara aceasta fara ca amatorii de ciclism sa beneficieze de biciclete, Transilvania eXtreme Adventures vine in ajutorul celor care vor sa exploreze orasul sau imprejurimile pe doua roti.

Incepand de ieri Transilvania eXtreme Adventures pune la dispozitie spre inchiriere biciclete Mountain Bike Hardtail DHS complet echipate.

“Bicicletele sunt destinate spre inchiriere atat persoanelor fizice sau grupurilor de persoane cat si firmelor pentru diferite evenimente, iar doritorilor se poate pune la dispozitie contra cost si ghid pentru turele organizate atat in Cluj-Napoca cat si pe trasee inafara oraselor precum si transportul bicicletelor in locul stabilit. Perioada minima de inchiriere este de 1 zi. Bicicletele sunt destinate strict pentru scopuri recreative exclus competitii sportive. Bicicletele sunt noi, de generatie noua”, au scris cei de la Transilvania eXtreme Adventures pe Facebook.

Pretul de inchiriere incepe de la 40 de lei de Luni-Joi iar de Vineri-Duminica 50 de lei pe zi. Pentru inchirieri pe perioade mai lungi de timp se pot aplica si discounturi in functie de nr. de zile si de numarul de biciclete inchiriate.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata initiativei celor de la  Transilvania eXtreme Adventures!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *