Rautacisme

Bataie la parnaie: fostul deputat Virgil Pop i-a tras un cap in gura vicelui Radu Bica

Personajele: amandoi turdeni, fosti alesi locali, ambii corupti dovediti, ambii cu sentinte de 5 ani de inchisoare cu executare, ambii fac parnaie in locul altora.

Virgil Pop a fost trimis in judecata in decembrie 2008, initial dosarul fiind judecat la Tribunalul Cluj. Ulterior, el a cerut instantei Tribunalului Cluj declinarea competentei de judecata la instanta suprema, din cauza calitatii de deputat, el fiind ales atunci in colegiul 8 Turda.

Potrivit DNA, in perioada decembrie 2007- februarie 2008, in calitatea pe care o avea de consilier judetean, Pop a pretins 80.000 euro, din care a primit 130.000 de lei si 30.000 de euro de la un denuntator.

Radu Bica este fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, membru PD-L. Radu Bica a fost arestat in 1 noiembrie 2011, fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mita. In urma filajului si a interceptărilor telefonice, Bica a fost perchezitionat imediat dupa ce a primit de la femeia de afaceri Aspazia Droniuc suma de 43.000 de lei, echivalentul a 10.000 de euro. Anchetatorii aratau ca fostul vice al CJ urma sa mai primeasca bani de la Droniuc, pana la suma de 20.000 de euro. Aspazia Droniuc a dat banii pentru ca Bica sa ii furnizeze informatii care i-ar fi facilitat castigarea unei licitatii pentru servicii de mentenanta la stadionul Cluj Arena. Aspazia Droniuc si-a recunoscut fapta, iar declaratia ei l-a „infundat” pe Bica.

La urechile comandantului Penitenciarului Gherla au ajuns recent informatii despre un incident aparent minor petrecut intre cei doi. Un angajat al penitenciarului Gherla, unde cei doi isi petrec vremea la reeducare, in regim deschis (adica au voie sa plece zilnic din inchisoare, fara supraveghere), ne-a povestit ca intre cei doi a izbucnit recent o scurta cearta:

„Domnul Bica l-a enervat pe Virgil Pop, a spus ceva mai jignitor. Bica se comporta ciudat in ultima vreme, e stresat. Vorbele alea l-au suparat pe Virgil Pop, care e fost culturist, iar acesta i-a tras un cap in gura lui Bica. Nu a fost altceva in plus, doar atat”, spune angajatul penitenciarului care ne-a declarat ca astfel de incidente au loc destul de des in penitenciar. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *