Politica

Bataie cu coaste RUPTE la PSD Cluj! Nu, nu barbatii s-au caftit! S-au batut muierile! Consilierul local Anca Ciubancan dusa de urgenta la UPU!

Pe facebook, PSD Cluj e numai lapte si miere, numai unitate si zambete. In realitate, toti cu toti si-ar lua gatzii, desi filiala e praf si pulbere, nu numai ca resursa umana, ci si in sondaje.

Presedintele interimar Alexandru Cordos i-a iertat pe tradatorii de la Pro Romania, reprimindu-i in filiala, si-a pus fostele studente ce inainte erau secretare in fruntea organizatiilor de tineret (la judet, pe Luana Serban, la municipiu pe Evelina Milea), l-a dat jos pe Mihai Sandru de la PSD Campia Turzii ca sa instaleze un traseist pe post de presedinte, si multe altele.

Cordos s-a inconjurat de sexul frumos, caci amarnic ii mai place, cum e el asa, inaltut si frumusel, doar ca aducand prea mult pizdetz in functii de conducere, a pierdut controlul.

„Fetele lui Cordos” sunt intr-un razboi pe fata cu Anca Ciubancan, consilier local PSD. In primul rand, pentru ca si ele isi doresc sa parvina, apoi si pentru ca nici Anca Ciubancan nu e Mahatma Ghandi.

Dar una e sa se scuipe fetili intre ele, si alta e sa se ajunga la suturi in burta si coaste rupte.

Astazi era o zi frumoasa de martie, o dupa amiaza insorita. PSD Cluj avea planificata o actiune de ecologizare in parculetul de langa Iulius Mall, frumos, nimic de spus.

Din motive care ne scapa, consilierul local Anca Ciubancan a facut un mic desant la sediul de la parter al PSD Cluj, acolo unde e organizatia municipala. Sediul e veriga sensibila a Ancai Ciubancan care l-a transformat din cocina intr-un loc simpatic, totul pe banii ei. Iar pe Ciubancanca o enerveaza ca junioarele o sfideaza de cand au pozitii de presedinte la TSD si fumeaza in sediul pe care ea l-a renovat, motiv pentru care azi, prinzandu-le in flagrant, i-a sarit mustarul si a dat sa le filmeze.

Inauntru se mai gasea si Angela Sacalis, astazi secretar departamente PSD, o acritura cu fata cabalina care este traseista de rang inalt. A trecut prin PMP, PRU, Pro Romania si a aterizat in PSD cu o foame de a parveni ceva de speriat.

Asa cum spuneam, nici consilierul local Anca Ciubancan nu e ingeras, ba din contra, devine isterica ozonpertz. Oparite ca a venit „baba” de Ciubancan sa le ia la 11 metri si sa le filmeze, Evelina Milea, sefa TSD Cluj-Napoca, si traseista Sacalis s-au coalizat sa o scoata afara in suturi din sediu. La propriu. In prima faza, moldoveanca de Milea i-a tras o impinsa lui Ciubancan, Sacalis a reusit sa o scoata pana la usa, Ciubancan a replicat prinzandu-i, se pare, piciorul Sacalisei intre usa si toc, Sacalisa s-a umflat si a impins-o pe Ciubancan cu forta cu care numai o iapa te poate impinge, aceasta a cazut si a dat cu capul de caldaram, moment in care Sacalisa i-a mai aplicat niste suturi in burta consilierei locale.

Hahahaha, circ total, fratilor, intre reprezentantele batause ale sexului frumos, asta nu mai credeam sa vad la PSD Cluj.

Sigur, e naspa ca pe Ciubancanca o arde sa faca pe diriginta cu junioarele si sa le interzica fumatul in sediu, ca nu e treaba ei, dar e de rahat sa vezi ca s-a ajuns la violenta fizica serioasa. Si de ce spun serioasa: la orele serii, Sacalis cica era internata la spital cu piciorul umflat, iar Ciubancan era la UPU la CT, cu dureri de cap si cu o coasta rupta (din sursa medicala am informatia). Deci dauna totala!

Razvan Ciortea, secretar executiv al PSD Cluj, omul care ar trebui sa fie primul la curent cu asemenea evenimente de toata jena, habar nu avea de bataia dintre doamne.

Mult mai pragmatic si informat, Alexandru Cordos, presedintele interimar al PSD Cluj, ne-a transmis pe Whatsapp pozitia sa:

„Te salut Liviu !

Este un incident regretabil.
Biroul Organizației municipale Cluj-Napoca va analiza în cel mai scurt timp acest incident și va lua măsurile corespunzătoare.
De asemenea va fi sesizată Comisia de Etica.
Mulțumesc!”.

 

Suntem curiosi ce o sa se decida in Birou si la Comisia de Etica, unde cam totul moare inainte de publicitate, dar mai multe lucruri sunt sigure: nu poti face politica cu secretare, nu e ok sa pui traseiste in functii. Ah, si inca ceva: Anca Ciubancan trebuie sa inteleaga ca nu mai e dorita de nimeni in filiala, mai ales de actuala garnitura, necum sa spere ca o va putea bate pe Gabriela Gherman la competitia de la organizatia de Femei ce se va desfasura curand. Daca nu avea mandatul de consilier local al PSD, zbura de mult din partid. O sa zboare chiar si asa, cand mandatul ii va expira.

PS: In calitate de fost presedinte al PSD Cluj, ma simt trist ca trebuie sa relatez ca jurnalist un asemenea incident. Daca eram eu azi presedinte, toate „combatantele” erau zburate din partid. Faceti PSD de rusine, deci sa va fie rusine!