Din oras

Baronul nu se dă dus din Baronie. Cel puțin așa se laudă acum

Baronul OSĂ a declarat, la emisiunea lui de chitanțier (devansată cu două zile față de zilele obișnuite de scăldat în troaca de PR), că nu candidează pentru un mandat de europarlmentar și că nu ne lasă după 20 de ani de Baronie.

„N-am lămurit noi aici în emisiune? De ce să ne mai pierdem timpul? Am spus-o clar ca lumina zilei << Nu plec de la Cluj-Napoca >>. Iubesc prea mult acest oraș, încât să plec. Mă interesează prea mult acest oraș. Despre candidatura la primărie vom vorbi altă dată, este o chestiune diferită”, a declarat Baronia Sa.

Că pleacă, că nu pleacă, ne cam doare-n cot, deja se vede că umblă-n promisiunile goale de 20 de ani. Că se mai face de râs 4 ani, e alegerea sa și a prostoilor care i se mai uită în gură și-l mai cred când minte de îngheață apele și care se mulțumesc cu sclipiciul și circul fără pâine de la Untold, și spectacolele cu drone și artificii de diverse zile naționale și Anul Nou.

Ne-ar fi interesat când îl vedem cu lopata în mână pe șantierul celor 2 milimetri de Centură metropolitană, dând la sare la metrou, săpând la Aquapark, făcând Someșul navigabil, sau măcar finalizând penibilele lucrări ”de reabilitare” de pe străzile Universității, Kogălniceanu și adiacentele.

Că la dalele de la așa-zisul parc din Zorilor abia așteptăm să mergem să ne explice de ce nu nu pușcă randarea cu dala de la amicul de cumetrii economice Adriean Videanu…