Eveniment

Bărbat filmat în timp ce se masturba pe o bancă, într-un parc din judeţul Cluj. A fost sesizată poliția

Scris de 2889

Un bărbat a fost filmat ziua în amiaza mare de către trecătorii din Parcul Central al municipiului Turda, judeţul Cluj, cum se masturba, în timp ce în jurul lui erau şi copii care se uitau la el.

Imaginile au fost transmise de o tânără, către publicaţia TurdaNews. Femeia a spus că în zona unde bărbatul îşi expunea organele genitale se aflau și copii, care se uitau la “spectacolul” oferit de cetăţeanul perves.

Bărbatul, trecut de prima tinereţe, este surprins în filmare pe o bancă tocmai în Parcul Central al municipiului Turda, din judeţul Cluj, în timp ce iniţial ţine mâna în pantaloni, iar apoi are organul sexual scos din pantaloni şi se masturbează, uitându-se în stânga și în dreapta.

Imaginile necenzurate au fost transmise către Poliție, pentru a se lua măsurile de rigoare, transmite turdanews.net. Bărbatul poate fi cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Polițiștii le transmit cetăţenilor ca, pe viitor, când sunt sesizate astfel de fapte sau alte fapte de natură penală sau care șochează privitorii, să se apeleze de urgență la 112, pentru o intervenție mai operativă a acestora chiar în teren.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 2 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 3 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 3 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 4 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 5 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 6 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 8 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 19 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE