FOTOGRAFILA

BANI ARUNCAȚI ÎN PR: Parcul de aventură din Baza sportivă Gheorgheni este lăsat de izbeliște, nu credem că a funcționat vreodată. Este construit în proporție de 95% și așa a rămas

Scris de 448

Este o discuție lansată pe Clujul Civic de către clujeanul Mihai Savu. Așa am aflat și cam care este scuza autorităților: ”Nu avem personal calificat pentru a supraveghea și superviza să nu se întâmple accidentele”.

Dar, atunci, de ce se mai construiesc astfel de spații atunci, numai ca să mai bifeze Emil Boc o fotografie și un ”am făcut” la agenda de PR?

De ce nu folosiți personalul calificat al Serviciului județean Salvamont, sau alte persoane calificate? Mai tăiați și voi din PRIMA DE OSÂNZĂ de șezut pe scaun în Primărie și plătiți pe cineva, chiar și sezonier.

La fel este și în parcul Tineretului de pe Bulevardul.Muncii unde este o tiroliană. Nu credem că a funcționat vreodată, probabil tot din lipsă de personal. Ne întrebăm de ce se fac asemenea proiecte, doar ca să se laude municipalitate și să dea bine la declarații la aprobarea proiectului?

La fel este și la zidul de cățărare din proaspăt inaugurata cu mult tam-tam Bază Sportivă La Terenuri: doritorii de trasee sunt alungați, că nu este încă angajat personal de supraveghere. Dar lucrările sunt recepționate, plătite și fotografiile de PR făcute, deși nu sunt funcționale 100%, ”la milimetru” cum îi place lui Boc să declare demagogic.

Clujenii încep să se prindă că sunt doar bani aruncați pentru imagonea lui, și atât”ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 2 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 2 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 4 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 4 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 5 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 5 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 7 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 7 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 8 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
 • Acum 21 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 22 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE