Afacerea zilei

Banca Transilvania lanseaza campania Bank to School, un nou eveniment de shopping bancar

Scris de 210

Back to School devine Bank to School: Banca Transilvania da startul unui nou eveniment de shopping bancar, Bank to School, care are loc in perioada 20 august – 30 septembrie, exclusiv online, prin accesarea siteului BT. 

Pe langa o serie de reduceri si beneficii pentru clienti, campania are o componenta de implicare sociala.

“Bank to School este cel mai nou concept al Bancii Transilvania, un brand ludic si vesel, constuit in jurul ideii de Back to School, devenit Bank to School prin oferta BT si prin contributia la sustinerea educatiei” declara Sergiu Mircea, director Marketing & Produse si Segmente Retail la Banca Transilvania.

Din oferta Bank to School fac parte urmatoarele produse: creditul de nevoi personale, depozitele in lei, cardul BT personalizat cu poza, cardul de cumparaturi STAR Forte si KID Cont. KID Cont este un produs BT de economisire in lei sau in euro, cu acumulare si capitalizare anuala a dobanzii, care ofera in cadrul acestei campanii cu urmatoarele beneficii: poate fi constituit indiferent de suma depusa la inceput; cashback de 1% in cont pentru tranzactiile cu cardul de debit al bancii la anumiti comercianti; cashback in cont 10% din valoarea dobanzii platite pentru creditul de nevoi personale si alimentarea cu dobanda aferenta depozitelor clasice la termen, in lei. Din campanie fac parte si comercianti parteneri ai programului BT, Star Card.

Banca Transilvania face donatii in bani catre urmatoarele fundatii: eMAG, Teach for Romania si Ajungem Mari, pentru majoritatea produselor si serviciilor accesate in cadrul ofertei Bank to School, respectiv pentru cumparaturile achitate cu cardul BT la comerciantii parteneri STAR, parte din campania Bank to School. De asemenea, clientii care aplica online pentru oferta Bank to School pot face personal donatii catre fundatiile mentionate, folosind orice card bancar. 

Dupa Bank Friday, DragoBT si Un Mai Muncitoresc, Bank to School este al patrulea eveniment de shopping bancar lansat de Banca Transilvania, concept in premiera pe piata bancara din Romania.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei banci din Romania, in functie de active, cu o cota de piata de 9,8%. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formata din 550 de sedii si 1,92 de milioane de clienti activi. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondiala. ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 4 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 5 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 6 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 7 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 8 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 9 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 9 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 11 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 23 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE