Din oras

Banca Transilvania face un nou gest exceptional. A re-semnat contractul de suport financiar pentru Policlinica fara Plata

In aceasta dupa amiaza, presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, Horia Ciorcila, a marcat un nou gest de generozitate, reinnoind contractul de finantare al activitatii Policlinicii fara Plata, proiect prin care mii de clujeni fara posibilitati financiare sunt diagnosticati si tratati gratuit de o echipa de medici voluntari de exceptie, condusa de Ioan Boila.

Intr-o atmosfera emotionanta de respect si apreciere, cei doi au refacut legamantul prin care Banca Transilvania a salvat anul acesta de la extinctie unul dintre cele mai frumoase proiecte caritabile reale din Cluj-Napoca. Ioan Boila remarca impresionat:

“Niciunul dintre aceste lucruri nu s-ar fi intamplat daca jurnalistul Liviu Alexa nu s-ar fi implicat in sustinerea cauzei noastre cu ambitie si corectitudine, iar gestul actual al domnului presedinte Horia Ciorcila, care conduce cea mai mare banca romaneasca, este cu atat mai important cu cat el inseamna ca Policlinica fara Plata nu moare, ci poate sa faca bine in continuare celor napastuiti, dar mai inseamna si faptul ca Banca Transilvania intelege si sustine efortul pe care noi il facem pentru comunitatea clujeana. Este incredibil acest domn Horia Ciorcila, un om cum nu am mai intalnit, un om fara scoarta, un om sincer si cald, si caruia ii suntem profund recunoscatori”.

La radul sau, Horia Ciorcila a tinut sa arate ca Policlinica fara Plata este un proiect extraordinar de util.

“Munca medicilor voluntari si abnegatia domnului Boila reprezinta un gest de o rara noblete, iar Banca Transilvania nu avea cum sa nu sustina in continuare acest proiect-simbol. A fost un an important pentru Banca Transilvania si am ales sa-l incheiem cu sustinerea pe mai departe a policlinicii. Le uram tuturor clujenilor sa fie sanatosi si sa fie marinimosi intotdeauna cu cei aflati in nevoie”, a spus Horea Ciorcila, presedintele CA al BT.

La inceputul anului, Ziar de Cluj a scris o serie de articole referitoare la situatia precara a Policlinicii fara Plata, care, la implinirea a 20 de ani de existenta, urma sa isi inchida usile, din lipsa de fonduri. Articolele nu au ramas fara ecou, iar presedintele CA al BT, Horia Ciorcila, a decis sa se implice in proiectul care ii ajuta pe sarmanii Clujului. Astfel, Banca Transilvania si-a propus sa finanteze policlinica pana la sfarsitul anului 2014.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *