In vizor

Avocatul familiei Rîpan susține că suma solicitată de la Tudor Cîrje este una rezonabilă: „Pe viața unui copil este greu de pus un preț”

Avocatul familiei Rîpan, Romeo – Daniel Babias, a precizat că suma solicitată de la Tudor Cîrje în dosarul penal în care acesta a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă este una rezonabilă.

„În primul rând, familia își dorește să nu se fi întâmplat niciodată acest tragic eveniment. Iar acum, chiar dacă ei personal nu și-ar dori ca respectivul să fie pedepsit, legea trebuie să-și urmeze cursul, iar instanța trebuie să verifice exact ce s-a întâmplat atunci. Suma solicitată este una pe care o considerăm rezonabilă. M-am consultat cu domnul Rîpan înainte să o solicităm. Pe viața unui copil este greu de pus un preț și s-ar fi putut cere de zeci sau de sute de ori mai mult, dar nu am vrut să picăm în derizoriu și ca cineva să vrea să interpreteze că familia Rîpan vrea să tragă beneficii de pe moarte copilului. Am considerat că aceasta este o sumă rezonabilă raportată și la ce despăgubiri au mai dat instanțele de judecată din România”, a precizat Romeo – Daniel Babias, avocatul familiei Rîpan.

La începutul acestui an, Gabriela Rîpan (20 de ani), din Suceava, și-a pierdut viața într-un accident petrecut în județul Cluj.

Tânăra era studentă la Maganement în cadrul Universității Babeș – Bolyai și este fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava. Acesta s-a mutat la Cluj – Napoca după terminarea liceului.

La data de 21 ianuarie 2019, în jurul orei 03.00, Tudor Ștefan Cârje (19 ani), domiciliat în Cluj – Napoca, se afla la volanul mașinii Gabrielei Rîpan. La un moment dat, tânărul a încercat o depășire, dar din păcate a pierdut controlul volanului. Acesta a fost rănit grav, iar Gabriela Rîpan a decedat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, circumstanțele în care s-a produs accidentaul nefiind deloc clare. În primă fază s-a lansat zvonul că Tudor Ștefan Cârje ar fi fost sub influența drogurilor, însă ulterior această ipoteză a fost infirmată, cei de la IML arătând că tânărul nu a consumat nici droguri și nici alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *