Justitie

Avocat Sonia Almaș, dezvăluiri din dosarul lui Liviu Șipoș – ex ofițerul de la Antidrog, arestat pentru șantaj: „Nu știu de ce s-a vehiculat numele clientului meu. Adrian Groșan nu a fost reținut, audiat sau percheziționat!”

Perchezițiile efectuate de către cei de la DIICOT București au uimit întreg județului. Potrivit informațiilor prezentate de anchetatori, fostul comisar antidrog, LIVIU ȘIPOȘ, a construit o rețea puternică pe filaje și șantaj. Liviu Șipoș a fost arestat pentru 30 de zile, împreună cu complicii săi: Neagu Nicolaie, Lupea Emil și Zahiu Ionel. Din informațiile prezentate de mass-media se arată că și recidivistul Adrian Groșan, despre care Ziar de Cluj a scris recent aici, ar avea legături cu rețeau lui Șipoș. 

„Din banda lui Șipoș mai fac parte Groșan Adrian, Neagu Nicolae, Zahiu Ionel Cosmin, Lupea Emil Iulian. Toate aceste persoane au fost arestate pentru 30 de zile fiind acuzate de șantaj, potrivit foaiatransilvana.ro”, informație citată mai de toată presa. 

Cu toate acestea Groșan este în libertate, iar magistrații de la Tribunalul București ne-au declarat că nu se numără printre persoanele pe numele cărora DIICOT București a cerut luarea măsurilor preventive.

Mai mult, avocata acestuia, Sonia Almaș face câteva clarificări cu privire la implicațiile clientului ei în dosar. 

„Nu pot să înțeleg de unde și până unde s-a menționat numele clientului meu. Nu au fost efectuate percheziții la domiciliul acestuia, nu a fost chemat la audieri și nu îi cunoaște pe inculpații din dosarul acesta. Suntem curioși cum s-a ajuns la menționarea lui Groșan, ba că e arestat, ba că e reținut, ba că e complice, când acesta nu are nicio calitate în acest dosar”, a declarat avocata lui Groșan, Sonia Almaș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *