Analiza

Averile directorilor din Primărie: Vasile-Gheorghe Vișan, șeful Cantinei de ajutor social, are terenuri în pădure, un BMW și un salariu de aproape 10 000 de lei

V-ați întrebat vreodată cât câștigă locotenții lui Emil Boc, primarul „sărac și cinstit” care locuiește la bloc în Zorilor și care de abia și-a permis, în 2021, după o viață de muncă în slujba cetățenilor, o amărâtă de casă de vacanță în Câmpenești?

Ziar de Cluj vă prezintă averile directorilor din Primăria Cluj-Napoca – ce salarii și ce proprietăți au cei care trudesc din greu, zi de zi, pentru dezvoltarea orașului imobiliaro-festivalier.

Vasile-Gheorghe Vișan conduce Cantina de ajutor social şi pensiune, care asigură norma de hrană pentru asistații social din Cluj-Napoca, distribuie porții de mâncare către școlile din Cluj-Napoca, are carmangerie proprie, prestează servicii de catering pentru diverse evenimente desfășurate în oraș ș.a.

Cantina de ajutor social și pensiune condusă de Gheorghe Vișan are mai multe locații proprii: Cantina Emile Zola, Memo 10, Cantina Someșeni, Cantina și terasa Hoia, Bufetul Primăriei.

Potrivit declarației sale de avere, completată în luna iunie a acestui an, Gheorghe Vișan deține 2 terenuri (pădure) în județul Cluj:

Directorul nu deține un apartament sau o casă de locuit. Mai are doar un BMW X1, fabricat în anul 2012.

Gheorghe Vișan nu are declarate niciun fel de active financiare (conturi sau depozite bancare, carduri de credit ș.a.). Nu are nici datorii.

De la Cantina Primăriei, directorul a obținut un venit anual de 117 172 lei, adică un salariu lunar de 9 764 lei.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *