Analiza

Averile directorilor din Primărie: Emilia Alina Botezan, șefa Biroului Relaţii externe şi investitori, are venituri ilizibile în declarația de avere încărcată pe site-ul instituției în bătaie de joc

Scris de 467

V-ați întrebat vreodată cât câștigă locotenții lui Emil Boc, primarul „sărac și cinstit” care locuiește la bloc în Zorilor și care de abia și-a permis, în 2021, după o viață de muncă în slujba cetățenilor, o amărâtă de casă de vacanță în Câmpenești?

Ziar de Cluj vă prezintă averile directorilor din Primăria Cluj-Napoca – ce salarii și ce proprietăți au cei care trudesc din greu, zi de zi, pentru dezvoltarea orașului imobiliaro-festivalier.

Emilia Alina Botezan conduce Biroul Relații externe și investitori, care asigură reprezentarea în plan extern a Primăriei, organizarea/co-organizarea evenimentelor de relaţii externe desfăşurate sub egida Primăriei şi a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, promovarea intereselor economice ale Municipiului Cluj-Napoca și creşterea din punct de vedere calitativ şi cantitativ a investiţiilor în municipiu prin întărirea capacităţii de absorbţie a investiţiilor străine.

Potrivit declarației sale de avere, completată în luna mai a acestui an, Emilia Alina Botezan are 2 apartamente în Florești, unul de 65 mp, dobândit în anul 2010 prin Programul Prima Casă, și un altul de 49 mp, primit prin donație în anul 2013.

Șefa Biroului Relații externe și investitori deține 2 autoturisme: un Volkswagen fabricat în 2012 și un Fiat fabricat în 2008.

Emilia Alina Botezan posedă două depozite bancare. Unul în valoare de 110 000 de lei, iar un altul cu o valoare ininteligibilă în declarația sa de avere.

Și veniturile subordonatei lui Boc sunt la fel de ilizibile în declarația sa de avere încărcată pe site-ul instituției parcă în bătaie de joc:

Din câte ne putem da seama, Emilia Alina Botezan a obținut anul trecut un venit cu un cuantum în jur de 118 000 lei, adică un salariu lunar de aproape 2000 de euro.

Și-a rotunjit veniturile ilizibile și cu 12 000 de lei, proveniți din închirierea unei locuințe.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 5 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 6 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 7 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 8 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 8 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 9 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 10 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 10 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 11 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 12 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 22 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE