FOTOGRAFILA

Avem dovada că redactorul șef al Ziar de Cluj, Victor Lungu, este hater: Filarmonica Cluj-Napoca are sediu

Scris de 1,009

După cum se și vede în imaginea surprinsă azi de către cameramanul NCN Cluj, Alex Poputza.

Contactat, redactorul șef al Ziar de Cluj, Victor Lungu, a admis că s-a înșelat cu privire la bunele intenții ale primarului Emil Boc:

“M-am înșelat. Am crezut că singurul lucru concret, palpabil și real din ultimii 14 ani este faptul că Consiliul Județean Cluj dă lunar 30.000 de lei pentru sala de spectacole de la UBB în care Filarmonica de Stat Transilvania își susține concertele – un fel de ajutor binevenit pentru această prestigioasă instituție de învățământ superior; și mai dă cam 575.000 lei pe lună pentru susținerea salariilor angajaților. Adevărul este că, din 2004, de când s-a promis că Filarmonica va avea sediu, am uitat să mai am speranță, să mai cred în primarul Emil Boc și în faptul că, încet și sigur, acesta își va îndeplini toate promisiunile de campanii electorale. Suntem în anul 2018. Locația fostei Filarmonici, fostului Centru Cultural Transilvania și al actualei parcări temporare, știu urma să devină un Centru European de Artă Contemporană încă din anul 2012. Este bine că proiectul, a cărui implementare ne-ar costa câteva zeci de milioane de euro (cam undeva între 64 și 70 de milioane de euro – depinde de anul declarației primarului), a fost blocat în lipsa avizelor. Că toate acelea plătite în ultimii 15 ani fie s-au stricat prin expirare, fie s-au pierdut prin sertare, fie s-au furat (banii)… E mai bine cu o parcare în apropierea centrului municipiului de care beneficiază toți clujenii, chiar și nemelomanii. Sunt mulțumit cu noul sediu al Filarmonicii și le urez artiștilor spectacole cât mai grandioase” – a declarat acesta, pus în fața evidenței.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Sanatate
  Județul Cluj, locul 2 pe țară la numărul de cazuri COVID
 • Acum 6 hours Sport
  FC Victoria Cluj, campioana județului pentru Liga IV! Baraj de calificare cu județul Satu Mare pentru Liga III
 • Acum 6 hours Afacerea zilei
  Start-up-ul clujean Cyscale a reușit performanța obținerii unei finanțări de 3 milioane euro de la investitori străini
 • Acum 9 hours Vocea ta
  Arhitectura caselor din satul Aiton, exemplu de urmat
 • Acum 10 hours Vocea ta
  Cum este batjocorit cetățeanul de către statul român
 • Acum 11 hours Eveniment
  UPDATE – Băiat de 16 ani din Gilău, dat dispărut. Adolescentul a fost găsit în Someșul Rece
 • Acum 24 hours Politica
  Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii: „Un stat nu poate să își aroge drepturi de orice fel în raport cu cetățenii altui stat. Astfel de declarații nu corespund standardelor europene”
 • Acum 1 day Reportaj
  INTERVIU – Claudiu Olenici, președintele Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului: „E și rușine pentru un oraș care se compară cu Barcelona și mâine poate și cu New York, să aibă dejecții pe râul care trece prin mijlocul Grădinii Botanice!”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu: Nu sunt un mare fan al reducerii TVA, trebuie să definim produse strategice la care să plafonăm prețul
 • Acum 1 day Justitie
  Evazioniștii de la Cridov au toate șansele să revină în forță, după ce Tribunalul Cluj a ridicat sechestrul pentru peste 2 milioane de lei
 • Acum 1 day Afacerea zilei
  1,3 MILIOANE EURO profit pentru Telenav Software Cluj-Napoca, cel mai mare profit din istoria firmei
 • Acum 1 day Justitie
  Soții Cătinean de la Gherla, condamnați pentru cămătărie. Adrian Cătinean a primit închisoare cu executare
 • Acum 1 day Din oras
  Calea Someșeni este inundată după fiecare ploaie. City managerul Gheorghe Șurubaru: “Situația este complicată pentru că va trebui să facem o săpătură”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE