Rautacisme

Aurelia Cristea a scos pe gura o gogorita politicianista numai ca sa arate ca munceste si ea ceva

E greu sa fii deputat PSD la Cluj si sa mimezi opozitia. Asta stie cel mai bine Aurelia Cristea, care, in loc sa faca opozitie impotriva lui Boc, si-a facut selfie la Zilele Clujului, un eveniment organizat prost si pe bani multi. In general, Aurelia Cristea se ocupa cu orice altceva, dar nu cu munca politica de criticare a puterii locale. Disperata dupa imagine, Aurelia Crista a fost in stare sa se duca in Parlament imbracata intr-un tricou I love Cluj si sa dea o declaratie politica penibila, doar, doar o sa para si ea mai moderna in abordare.

In declaratia politica pe care niciun ziar local n-a bagat-o in seama (Faclia nu se pune) Aurelia Cristea a avut tupeul sa spuna ca I love Cluj, un concept de business cu SRL si asociatie, este “simbol al unei platforme a societatii civile”. O gogorita incredibila si mincinoasa, pe deasupra. Prin pozitionarea sa, I love Cluj nu a fost niciodata implicat in actiuni ale societatii civile si nici nu a sustinut vreo cauza in mod specific. I love Cluj este o idee de business frumoasa si simpla, iar afirmatia Aureliei Cristea este o porcarie care ii jigneste pe toti cei care au militat in ultimii ani pentru cauze cu adevarat civice.

Doamna Cristea, nu e nevoie ca noi tinerii sa ocupam Parlamentul, ci cu siguranta e nevoie ca dumneavoastra sa degajati Parlamentul de augustele persoane ale celor 500 de parlamentari care isi bat joc de tara noastra. Daca tot nu aveti ce face si va plictisiti, va rugam sa ne spuneti unde sunt banii Guvernului Romaniei promisi pentru Cluj Capitala Europeana a Tineretului. Va rugam sa ne spuneti cand veti organiza alegeri pentru presedintia organizatiei municipale. Va rugam sa ne spuneti de ce nu ati cerut demisia senatorului Cordos pentru cele doua dosare penale. Va multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *