Eveniment

AU COMIS-O DIN NOU! Wizz Air: Toate zborurile ANULATE pe ruta Cluj-Napoca/Antalya

După ce în primăvara acestui an Wizz Air anunța cu mare fast introducerea cursei Cluj-Antalya, a anulat din nou toate zborurile regulate programate pentru a le opera între aeroportul din Cluj-Napoca și aeroportul din Antalya din Turcia.

  • Compania low-cost maghiară a anulat din nou zborurile pe care le programase să le opereze între Cluj Napoca și Antalya în septembrie și octombrie 2023, a anunțat boardingpass.ro.

Wizz Air a anunțat că a deschis această rută pe aeroportul din Cluj-Napoca la începutul acestui an.

”Este o noutate de ultimă oră. Împreună cu Wizz Air anunțăm zborurile Cluj – Antalya. Vor fi câte două pe săptămână din luna mai a acestui an. Ruta Cluj – Antalya este una foarte importantă. Facem eforturi de marketing alături de companii. Este foarte bine pentru pasageri și pentru aeroportul nostru”, a transmis David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, în luna ianuarie a acestui an.

Surpriza a venit când s-a amânat debutul curselor din Cluj-Napoca spre Antalya din luna mai până în luna iulie 2023. Acum s-au anulat toate zborurile, deși, în luna iunie, compania low-cost anunța într-un comunicat de presă că a introdus din nou în sistemul de rezervări pe această rută: „zborurile dintre aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca și aeroportul din Antalya (Turcia) vor fi operate începând cu data de 3 septembrie 2023”.

Wizz Air a dat din nou cu mucii în fasole și și-a anulat din nou zborurile dintre Cluj-Napoca și Antalya. Pasagerii au fost anunțați despre anulare vineri, 11 august 2023. 

Vezi aici alte curse suspendate pentru câteva săptămâni sau chiar până în primăvara anului 2024 spre și dinspre Cluj-Napoca.