Afacerea zilei

Attitude Shoes, doctorul de pantofi cu atitudine

Cristian Petrus este medic si are o mare pasiune: pantofii. Insa nu e dintre aceia care colectioneaza compulsiv zeci de perechi de pantofi. Lui Cristian ii place sa le studieze linia, structura, sa-si dea seama ce le determina stabilitatea, ce reguli trebuie sa respecte pentru a fi atractivi incat sa ti-i doresti, ce ii face confortabili sa-i poti tine in picioare o zi intreaga.

Pasiunea lui pentru pantofi s-a transformat in business, shimbandu-i cursul vietii, atunci cand a considerat ca a sosit momentul sa inceapa sa-i produca.

A infiintat firma in urma cu 5 ani, dar are in spate o experienta de aproape 20 de ani. E o afacere de nisa. Pantofii fabricati aici nu sunt produse de serie, ci modele deosebite.

Attitude Shoes produce si comercializeaza toata gama de incaltaminte din piele cu toc aplicat pentru femei, de la sandale, pantofi, pana la botine si cizme lungi, in functie de sezon.

„Ne axam pe curentele de moda actuale, oferim produse de calitate si incercam, pe cat posibil, sa tinem preturile la un nivel rezonabil”, spune Cristian Petrus, proprietarul afacerii.

S-a inceput cu incaltamintea pentru strada. Cu materiale de buna calitate, culori in trend si design atractiv, pantofii de la Attitude Shoes au inceput sa fie cunoscuti.

Linia de incaltaminte la comanda a fost lansata si pentru incaltamintea de ocazie, de nunta, dar si din ratiuni practice, pentru cei care intampina dificultati in a-si gasi pantofi comozi. Comenzile se pot plasa atat la fabrica, pe strada Maramuresului, nr. 84-86, cat si direct in magazine.

In paralel, s-au dezvoltat si liniile de incaltamite pentru dans sportiv si incaltaminte pentru dans de salon (tango). La acesti pantofi se folosesc solutii tehnice adaptate fiecarui tip in parte, unii mizand pe stabilitate, altii pe flexibilitate.

In timp scurt, Attitude Shoes reusit deschiderea a doua magazine in Cluj, pe strada Maramuresului, nr.81 si in Sora Shoping Center, unul in Zalau si un al patrulea in Bistrita.

Materia prima este adusa din import, in special din Italia, pentru ca producatorii autohtoni de componente pentru incaltaminte sunt tot mai putini.

Designerii Attitude Shoes participa la targuri, urmaresc tendintele modei, dar creeaza modele originale, apreciate de clientii fideli ai marcii.

Seriile foarte limitate confera purtatoarelor senzatia de originalitate. Se merge pe o paleta larga de culori si combinatii cromatice indraznete. O noua tendinta este, de exemplu, pantoful cu imprimeuri.

Attitude Shoes este o afacere de familie care a evoluat organic intr-un domeniu de nisa, impunandu-se pe piata cu modele originale, pantofi personalizati, la comanda, pantofi de dans sportiv sau de salon.

Sursa foto: Attitude Shoes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *