Din oras

ATENȚIE, șoferi! Lucrările pe strada Ferdinand au început. Zona este aglomerată și cu BLOCAJE – FOTO

Închiderea, respectiv restricționarea circulației pe strada Regele Ferdinand au dat peste cap traficul rutier încă de la primele ore ale dimineții de luni. Șoferii care trebuie să folosească această rută riscă să rămână minute bune prinși în blocaje.

Lucrările vor fi un adevărat calvar pentru șoferi din cauză că investiția va fi încheiată abia peste 11 luni. În toată această perioadă, circulația auto va fi complet închisă pe strada Regele Ferdinand, sensul nord-sud (dinspre strada Horea/Piața Mihai Viteazu, latura nordică/strada G. Barițiu înspre Piața Unirii), iar pe sensul înspre Gară, circulația se va desfășura doar pe prima bandă.

lucrari ferdinand

Transportul în comun pe direcția spre centru va folosi ca și ruta alternativă străzile I.P. Voitești și F.J. Curie (liniile 9, 19, 22, 29, 42, 52). Linia de troleibuz nr. 1 va circula pe ambele sensuri ale străzii Paris – B-dul 21 Decembrie 1989. Stația din Piața Mihai Viteazu, zona pod Traian, spre centru va fi suspendată temporar și va fi înlocuită de stația de pe strada I.P. Voitești.

lucrari ferdinand

Pe strada F.J. Curie se vor desființa provizoriu parcările de pe partea stânga pe sensul de mers pentru a permite circulația mijloacelor de transport în comun. Măsurile vor fi implementate până la finalizarea tuturor lucrărilor de asfaltare a carosabilului de pe strada Regele Ferdinand.

Pe toată perioada de execuție a lucrărilor, vor fi închise circulației auto și străzile E. Zola și S. Pușcariu, asigurându-se doar culoare pentru pietoni.

lucrari ferdinand

lucrari ferdinand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *