In vizor

ATENȚIE! Accesul spre Buscat e deja BLOCAT. Cartelele de acces pe pârtie pot fi achiziționate și ONLINE

Ninsoarea din ultimele zile i-a determinat pe mulți clujeni să se îndreapte spre pârtia de schi de la Buscat, astfel că drumul de acces este blocat încă de la ora deschiderii.

La toată această aglomerație a contribuit și faptul că unul dintre turiști a reușit să ajungă cu mașina în șanț, iar accesul a fost blocat până ce a fost ajutat să iasă din zăpadă.

De altfel și administratorii pârtiei au preconizat că se va crea aglomerație, de aceea oferă posibilitatea achiziționării online a cartelelor de acces pe pârtie.

„Astazi ne asteptam sa fie o zi aglomerata, pentru a reduce timpul de asteptare la achizitionarea cartelelor, am reusit sa implementam sistemul de achizitie online. Pe site-ul buscat.ro, puteti cumpara tickete online care trebuie preschimbate in skipass-uri fizice. Deocamdata acest lucru se va putea face la caseria de la geamul Aspreski Cota 1600 in fiecare zi pana la ora 12:00,pe viitor vor fi mai multe puncte de preschimbare , chiar si in Cluj-Napoca. Toate informatiile le gasiti pe site”, transmit administratorii pârtiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *