In vizor

Arsinel e facut arsice chiar de nevasta: “A intervenit pe langa doctori”

Marilena Arsinel, sotia actorului roman care a suferit anul acesta un transplant de rinichi, realizat la Cluj de profesorul Mihai Lucan, recunoaste intr-un interviu acordat CanCan ca sotul ei a intervenit pe langa medicii de aici. Transplantul lui Alexandru Arsinel a fost dur criticat de opinia publica, din cauza varstei inaintate la care actorul a primit un rinichi, in detrimentul altor tineri care asteapta de ani de zile o operatie salvatoare.

Marilena Arsinel vorbeste deschis despre operatia prin care a trecut actorul roman si recunoaste, franc, ca sotul ei a intervenit pe langa medicii de la Cluj. Mai mult, aceasta considera chiar ea “o coincidenta prea mare” usurinta cu care medicii clujeni de la Institutul de Transplant Renal au gasit un rinichi compatibil intr-un timp atat de scurt.

“El facuse o interventie la Cluj pentru o colega de-a lui. Dar nu au putut sa gaseasca nimic compatibil. La el a fost o coincidenta prea mare!”, a recunoscut ea.

Sotia lui Alexandru Arsinel a mai povestit ca nu l-a sustinut in tot acest scandal pe sotul ei, si da vina chiar pe el pentru criticile aduse de opinia publica.

“Eu nu l-am sustinut. L-am lasat in pace. Pentru ca doar atat i-am spus: Tu esti de vina, te-ai schimbat, ai inaintat in varsta si nu-ti dai seama ca, pe undeva, ai avut o participare la aceasta situatie. In sensul ca… pur si simplu a deschis gura. Nimeni n-a stiut de tine ca ai avut colica renala, de la 27 de ani. N-a stiut nimeni de operatii“, a explicat Marilena Arsinel.

Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant de rinichi la sfarsitul lunii august, interventie realizata de echipa medicului urolog clujean, profesorul Mihai Lucan.  La scurt timp de la interventie, opinia publica a pus la indoiala modul de selectie a pacientilor pentru transplant, avand in vedere ca actorul are o varsta inaintata si ar fi avut parte de un tratament preferential.
De altfel, pe numele medicului si al spitalului a fost depusa o plangere penala, de catre Emanuel Ungureanu, cel care conduce un ONG care ajuta persoanele sub tratament dialitic. Cazul este anchetat de catre procurorii clujeni de circa doua luni, fara ca opinia publica sau presa sa aiba vreo informatie suplimentara despre stadiul lucrarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *