In vizor

ARR a retras licentele Fany. Daca societatea isi ridica scrisorile

Consiliul Judetean a primit raspuns la solicitarea transmisa catre Autoritatea Rutiera Romana (ARR) pentru retragerea licentelor din zona cuprinsa in Asociatia Metropolitana de Transport Public Cluj.

In raspuns ARR arata ca “a intocmit adresele de retragere a licentelor de traseu catre operatorii de transport care efectueaza traseele mentionate in solicitarea dvs, adrese care au fost transmise prin posta acestora. Adresele de retragere a licentelor de traseu respective isi fac efectul de la data luarii la cunostinta de catre operatorii de transport”.

„In aceste conditii, avand in vedere faptul ca operatorii vizati, in speta in cauza firma Fany, pot refuza primirea corespondentei sau pot sustine ca nu le-a parvenit o asemenea adresa, am solicitat Agentiei Teritoriale ARR Cluj sa ne notifice momentul in care vor primi confirmarea de primire a acestei adrese si, in cazul in care trec mai mult de trei zile de la momentul expedierii pana la cel al confirmarii sa procedeze la alta modalitate de transmitere. Exista curierat rapid, adresa se preda pe baza de semnatura si cred ca se putea apela la aceasta modalitate din start, deoarece retragerea acestor licente este extrem de importanta in contextul implementarii sistemului de transport metropolitan, solicitat de cetatenii din comunele limitrofe si aprobat de Consiliul Judetean”, a precizat Horea Uioreanu.

Traseele pentru care CJ Cluj a cerut retragerea licentelor sunt: Apahida, Dezmir, Salicea, Ciurila, Floresti, Luna de Sus, Tauti, Cetatea Fetei, Polus, Baciu, Mera, Suceagu, Corus, Salicea Noua, Chinteni, Macicasu, Feiurdeni, Deus, Popesti, Savadisla, Filea de Jos – in total fiind vorba de 18 licente.

Foto: citynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *