Eveniment

Armin van Buuren a părăsit echipa Untold? Merge la un alt festival şi e posibil să nu mai apară pe scena de la Cluj

Scris de 6,044

Ani la rândul, DJ-ul Armin van Buuren a fost cap de afiș al celor de la Untold, mulți asociind festivalul cu show-ul celebrului DJ. Ce-i drept, Armin a avut mereu o conexiune cu publicul de la Cluj și a mixat chiar mai multe ore decât prevăzuseră organizatorii. Anul acesta se pare însă că numele lui nu va mai fi asociat cu Untold. (sursa: Evenimentul Zilei)

După un an în care nu a fost organizat niciun festival mare de muzică, 2021 vine cu două mari festivaluri care își dispută publicul.

Interesant este faptul că atât Untold cât și Saga Festival au confirmat evenimentul în același weekend din luna septembrie. Acum războiul se dă între numele vedetă care vor fi prezente la fiecare festival.

Chiar dacă numele lui Armin van Buuren nu apare nici pe afișul celor de la Saga, nici pe lista de artiști confirmați la Untold, de câteva zile prin București sunt împrăștiate afișe în care este sugerat faptul că celebrul DJ este sub deviza celor de la Saga. Chiar dacă oficial nu este confirmat faptul că Buuren a trecut de partea celor de la Saga, conform afișelor din București, săptămâna viitoare, mai precis pe 28 iunie, se va afla cu exactitate care va fi legătura între Armin și Saga Festival.

În 2018, după un recital de șapte ore, artistul s-a adresat fanilor și a spus că una dintre întrebările care i s-au adresat a fost cât timp va mixa la Untold, precizând atunci că va rămâne pe scenă atâta timp cât mulțimea va fi cu el. Un an mai târziu, când se făceau 5 ani de Untold, Armin a conceput un show special pentru evenimentul de la Cluj. Cu toate acestea, se pare că anul acesta există mari șanse să nu mai apară pe scena de la Cluj, ci există mari șanse ca în luna septembrie să susțină un show de excepție sub deviza celor de la Saga.ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 9 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 13 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 14 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 1 day Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 2 days Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE