Sport

AR FI FOST CULMEA! Până la urmă, CFR Cluj a primit LICENȚA pentru Liga 1

Scris de 868

Deși sunt într-o situație financiară complicată, clujenii de la Clubul de Fotbal CFR au primit licența pentru a participa în Liga 1 și în cupele europene și în sezonul viitor.

CFR are mari probleme financiare în acest an: are o datorie uriașă către Arlauskis și i s-a cerut falimentul de către Antonis Antoniou, agent care a cerut peste 200.000 de euro pentru colaborarea pe care a avut-o cu ardelenii.

Cu toate acestea, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a anunțat că nu sunt probleme cu participarea clujenilor în sezonul viitor al Ligii 1.

„Îi asigur pe suporterii clubului CFR Cluj că echipa noastră a primit licenţa pentru sezonul următor, că am intrat în posesia acestui document încă de luna trecută”, a declarat Cristi Balaj potrivit Agerpres.

Federaţia Română de Fotbal a precizat într-un comunicat de presă că CFR Cluj se află printre cluburile din Liga I care au primit Licenţa UEFA pentru sezonul 2022/2023.

Un impresar cu care au colaborat până de curând, Antonis Antoniou, le cere falimentul fiindcă are de recuperat mai mult de 200.000 de euro din club. Procesul este pe rol deja. Societatea figurează pe numele soției impresarului, Loredana Cătălina Georgiana Antoniou. Litigiul a fost înregistrat pe 13 aprilie.

”Ardelenii sunt presați și de Giedrius Arlauskis”

Antonis e un agent care se ocupa de deplasările CFR-ului, pentru cantonamente și pentru meciurile din cupele europene. El nu a fost plătit și solicită acum falimentarea societății.

În plus, ardelenii sunt presați și de Giedrius Arlauskis. Fostul portar al „feroviarilor” cere 560.000 de euro, cu tot cu penalități, la rezilierea contractului. Când patronul Varga i-a demis pe președintele Marian Copilu și pe antrenorul Marius Șumudică, Arlauskis a insistat că decizia era una greșită. Clubul l-a dat afară pe lituanian și trebuie să îi plătească acum despăgubiri.

Portarul în vârstă de 34 de ani e liber de contract de când a plecat de la Cluj și e hotărât să continue litigiul până la capăt: „CFR are să îmi plătească 560.000 de euro și aștept banii! Petrescu a considerat că nu aveam calități suficiente ca să rămân în echipă și m-a scos din lotul pentru campionat, așa că trebuie să plătească!”.

Conducerea liderului din Liga 1 spune că jucătorul lituanian a încălcat clauza de confidențialitate semnată în momentul în care și-a reziliat contractul și susține că „a achitat toate datoriile scadente până la data de 31.03.2022, inclusiv dobânda contractuală al cărei cuantum este mai mic decât cel declarat de Arlauskis”.

În plus, CFR Cluj are de gând să atace decizia prin care e obligată să achite 500.000 de euro către Arlauskis.

 

(Sursa: GSP)ULTIMA ORĂ

 • Acum 21 mins General
  Bă!!! V-ați tâmpit de tot? Aveți un suspect de crimă pe fugă și nu avertizați populația???
 • Acum 1 hour Eveniment
  Un mesaj al zidarilor de acum 85 de ani a fost descoperit la demolarea unui pod din Sibiu: ”Zidari din Cluj cari au executat tincuiala specială din mozaic”
 • Acum 3 hours In vizor
  România Educată e o poveste: 75% din elevi sunt analfabeți digital, o arată un studiu
 • Acum 4 hours Justitie
  CSM l-a exclus din nou pe Cristi Danileț din magistratură. Reacția judecătorului
 • Acum 4 hours Politica
  Ovidiu Cîmpean, viitorul secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene
 • Acum 5 hours PubliNews
  În urma unei investiții de 500.000 euro, Farmec relansează brandul din portofoliu cu același nume
 • Acum 6 hours Eveniment
  FINAL TRAGIC: Tânăra dată dispărută a fost găsită moartă, împachetată în saci menajeri, lângă Aleșd
 • Acum 6 hours De cartier
  Valea Seacă a devenit Valea Plângerii pentru șoferi. În orice moment există riscul producerii de accidente din cauza gropilor
 • Acum 6 hours General
  Paraşutist de la Baza Câmpia Turzii, mort într-un exercițiu militar! Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar
 • Acum 7 hours Eveniment
  Un bărbat condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, prins pe stradă în Cluj
 • Acum 7 hours Din oras
  Clujul Verde: în buricul târgului velo-pietonal, vopseaua nu stă nicicum pe pistele de biciclete
 • Acum 8 hours De cartier
  Parcul Armătura: «Obiectivul nostru este să plantăm, nu să tăiem». Dar ca să plantezi, tre’ să tai
 • Acum 8 hours Eveniment
  ANAF Cluj plătește 470.000 lei pentru stabilirea valorii bunurilor sechestrate
Citește și...
Recomandările redacției