Din oras

APEL UMANITAR pentru o familie cu 12 copii. O clujeancă strânge alimente, haine și bani pe social media pentru micuți. Cum puteți ajuta

O clujeancă a demarat o campanie de întrajutorare pe rețelele de socializare pentru o familie nevoiașă din județul Cluj cu 12 copii. Impresionată de starea micuților cu vârste între 1,5 și 18 ani, femeia a publicat un mesaj pe Facebook în care cere ajutorul comunității. 

„Mă tot intorc la ei si as vrea sa las donațiile la poartă apoi să fug in lumea mea perfectă de acasă. Ceva mă cheama in casa si nu pot sa plec, poate ochii lor mirați care vor să vadă ce-au primit.. Am intrebat, am calculat si eu m-am hotarât: vreau să ajut mai mult.
As vrea sa reusim impreuna sa aducem apa in casa si sa amenajam o baie. Visuri mari, dar nu imposibil. 
Pentru inceput cine crede ca ii poate ajuta cu materiale, servicii, financiar, ma poate contacta.”- Adina Feher, inițiatoarea campaniei umanitare 

La postarea femeii au răspuns pozitiv mai multe asociații și persoane fizice din Cluj-Napoca, dar orice donație este în continuare binevenită. Conform fotografiilor și descrierilor postate de internauții care au contribuit la strângerea de fonduri, familia locuiește într-o căsuță cu două încăperi din județul Cluj, „înconjurați de lipsuri”.

Dacă doriți să ajutați, puteți lua legătura direct cu inițiatoarea campaniei, Adina Feher, pe contul acesteia de Facebook. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *