PubliNews

ANUNŢ FONDURI EUROPENE SC MIAN TRANSLOGISTIC SRL

Scris de 126

Derulare proiect „Dotarea firmei SC MIAN TRANSLOGISTIC SRL în vederea creșterii competitivității”

SC MIAN TRANSLOGISTIC SRL, cu sediul în municipiul Sighetu Marmației, str. Ioan Ghica 6A, județul Maramureș, derulează, începând cu data de 29.12.2021, proiectul „Dotarea firmei SC MIAN TRANSLOGISTIC SRL în vederea creșterii competitivității”, cod SMIS 147244, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 13.164.102,12 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 7.475.834,16 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 6.354.459,05 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 1.121.375,11 lei).

Datele începerii și finalizării proiectului: 29.10.2020 și 30.11.2022.

Proiectul se implementează în orașul Vișeu de Sus, str. Gării 2, județul Maramureș. Obiectivul general al proiectului „Dotarea firmei SC MIAN TRANSLOGISTIC SRL în vederea creșterii competitivității” îl constituie crearea unei unități de producție în vederea desfășurării unei activități noi prin achiziția utilajelor necesare pentru realizarea activității de producție de beton conform CAEN 2363 – Fabricarea betonului și creșterea competitivității economice a firmei prin asimilarea progresului tehnologic și gestionarea în mod eficient a resurselor, în contextul actual al dezvoltării durabile și în acord cu tendințele europene.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de achiziția de active corporale și servicii, precum și de creșterea numărului de angajați cu încă minim 18 persoane.

DATE DE CONTACT:

SC MIAN TRANSLOGISTIC SRL
Persoana de contact: Gaboran Ionaș – Administrator
Telefon: 0752.021.119
Email: translogistic.mian@gmail.comULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours PubliNews
  Prima finantare blue IFC sprijina, prin BT, folosirea sustenabila a apei
 • Acum 12 hours Din oras
  Fiindcă de peste un deceniu cablurile din Cluj-Napoca nu au fost integral îngropate, un clujean cere prin bugetarea participativă măcar înălțarea cablurilor care pot fi atinse cu mâna
 • Acum 12 hours Politica
  #ECHIPA_CÂȘTIGĂTOARE a pierdut și președinția Sectorului 3 București. Așteptăm, cu interes, ziua ejectării din fruntea Senatului
 • Acum 13 hours In vizor
  Hop și Boc să se lipească de imaginea celor 8 bacalaureați de nota 10 din acest an! Ar trebui să ne fie rușine, nu să ne felicităm!
 • Acum 13 hours Politica
  Guvernul, măciucă la buzunarele românilor: Crește impozitul pe dividende de la 5% la 8% începând de anul viitor. Cresc accizele la alcool și tutun, cresc impozitele la jocurile de noroc, TVA pentru băuturile cu zahăr crește la 19%
 • Acum 14 hours Sanatate
  În două săptămâni, numărul clujenilor internați cu COVID-19 s-a dublat. N-am scăpat de pandemie
 • Acum 14 hours Politica
  PSD declanșează alegeri în organizațiile care au câștigat alegerile locale din 2020, iar în celelalte organizații începe ”reorganizarea”. Filiala Cluj a ”înfrânt” pe linie
 • Acum 14 hours Din oras
  Încă un ”rând” de amânare de termen pentru licitația de proiectare și execuție a metroului din Cluj
 • Acum 14 hours Din oras
  Accident pe Regele Ferdinand, în față la Central: șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar
 • Acum 15 hours Politica
  S-A DAT COMANDA: REPER, Dacian Cioloș, în barca noului partid, ADUNAREA! Încă trei parlamentari au părăsit azi USR
 • Acum 15 hours PubliNews
  Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass
 • Acum 16 hours Din oras
  „Modernizarea locurilor de joacă” părăginite din Cluj-Napoca, solicitată prin procesul de bugetare participativă: „Unele locuri de joacă nu au mai fost modernizate de mult timp”
 • Acum 16 hours In vizor
  Sindicaliștii din Penitenciarul Gherla aduc acuze grave actualului șef al Secției Exterioare de femei Cluj-Napoca: ”Probleme cu alcoolul. Înjură subordonații. Nu a fost sancționat”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE