Rautacisme

Anunt de participare (publicitate)

Directia Judeteana de Protectie a Copilului Cluj, cu sediul undeva in Donath, organizeaza, in perioada 23 iulie – 9 august, doua excursii minunate, dar nu pentru fraierii de orfani, ci pentru directori.

Solicitam, prin prezenta, oferte serioase ale unor familii crestine si miloase care sa ia in ingrijire, in aceasta perioada, orfanii nostri, deoarece ei nu vor mai putea fi hraniti si ingrijiti de-a lungul voiajelor. Banii necesari traiului zilnic in aceasta perioada, aferenti copiilor, au fost folositi la reviziile masinilor institutiei cu care vor calatori onoratii smecheri din Directie.

De exemplu, prima deplasare va fi a directorului general si a nevestei, care este musai sa se odihneasca la Brasov, acolo urmand sa se deplaseze cu masina berlina a institutiei, un frumos Peugeot.

De asemenea, restul persoanelor din conducere urmeaza a se deplasa la mare, impreuna cu neveste si amante, folosind alt mijloc de transport al directiei, un Mercedes Sprinter foarte fain, pentru care s-au facut toate reviziile necesare in acest sens. Din banii institutiei.

Doritorii ne vor trimite cererile de primire a orfanilor pe adresa suntemjegosi@directiajudeteanadeprotectieacopiluluicluj.ro

sursa foto: salvaticopiii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *