Justitie

Anna Horvath: „954 de zile m-am străduit să-mi dovedesc nevinovăția”

Horvarth Anna a reacționat după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a condamnat-o la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. 

Fostul viceprimar a postat un mesaj pe Facebook, în care anunță că este împăcată cu decizia justiției din Româniam, deși se consideră nevinovată:

„Nu e locul meu să interpretez, în calitate de avocat am aflat că o sentință finală trebuie pusă în aplicare. Eu am conștiința împăcată. În ultimele 954 de zile, am încercat să-mi dovedesc nevinovăția cu fiecare instrument legitim. De mâine, procesul meu va fi disponibil la arhiva instanței și poate fi consultat de către oricine este interesat. Cel mai important lucru este că, în această situație, să reușim să depășim furia și dezamăgirea. Vă cer să aveți încredere în superiorii voștri, aveți încredere în puterea voastră și în judecata voastră comună”. 

Anna Horvath a fost trimisă în judecată, în decembrie 2016, alături de afaceristul clujean, Fodor Zsolt pentru comiterea unor infracţiuni de corupţie. Teza din rechizitoriul întocmit de DNA Cluj consta în faptul că Anna Horvath a săvârşit infracţiunea de trafic influenţă asupra unor angajaţi din Primăria Cluj-Napoca, pentru ca apropiaţi sau susţinători ai săi să aibă dosarele de la Urbanism soluţionate cu celeritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *