Sport

Anghel Iordănescu aşteaptă sprijinul fanilor cu Spania: „Jucăm pe terenul lui „U” Cluj. Nicăieri în România nu s-au mai epuizat biletele în 2 ore”

Selecţionerul României, Anghel Iordănescu, se bazează din plin pe sprijinul suporterilor mâine seară, la meciul amical cu Spania, de pe Cluj Arena.

Acesta a subliniat, la Cluj, faptul că biletele pentru acest joc s-au epuizat în doar două ore şi speră că fanii vor contribui din plin la un meci bun al Naţionalei mâine seară.

„Mi-aş dori ca băieţii să îndrăznească mai mult, să aibă mai mult tupeu, să se autodepăşească, să se ridice la înălţimea adversarului şi să lase o impresie foarte bună aici la Cluj. Jucăm pentru prima dată pe terenul Universităţii Cluj, iar pasiunea şi dragostea cu care ne vor înconjura suporterii mâine sper să-i determine şi pe jucători să aibă un răspuns pe măsură. Nicăieri în România nu s-au epuizat biletele în doar două ore de când au fost puse în vânzare. Este un test extrem de important acest meci, foarte rar jucăm la acest nivel şi avem nevoie chiar să ne autodepăşim, pentru că jucăm cu o fostă campioană mondială şi cu o campioană a Europei”, a spus Iordănescu, cu o zi înaintea celui mai important meci de pregătire înaintea Campionatul European, conform CJSport.ro.

Selecţionerul a explicat şi de ce a mutat antrenamentul de pe Cluj Arena în Gruia, modificare făcută cu doar trei ore înainte de startul acestuia.

„Vrem să menajăm terenul pe care vom juca, ne-am fi dorit să ne obişnuim cu terenul, cu gazonul, dar e foarte greu să reziste la două antrenamente, iar la meciul de mâine să fie în condiţii foare bune, aşa cum am dori. Voi face şi câteva schimbări în echipa de start faţă de jocul cu Lituania, pentru că vom întâlni un lot cu multe vedete, cu jucători de calibru şi sunt convins că de aici va porni şi ambiţia noastră de a ne ridica la nivelul oaspeţilor noştri”, a mai spus selecţionerul.

Partida România-Spania va avea loc duminică, de la ora 21:45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *