Sport

Anghel Iordănescu aşteaptă sprijinul fanilor cu Spania: „Jucăm pe terenul lui „U” Cluj. Nicăieri în România nu s-au mai epuizat biletele în 2 ore”

Scris de 429

Selecţionerul României, Anghel Iordănescu, se bazează din plin pe sprijinul suporterilor mâine seară, la meciul amical cu Spania, de pe Cluj Arena.

Acesta a subliniat, la Cluj, faptul că biletele pentru acest joc s-au epuizat în doar două ore şi speră că fanii vor contribui din plin la un meci bun al Naţionalei mâine seară.

„Mi-aş dori ca băieţii să îndrăznească mai mult, să aibă mai mult tupeu, să se autodepăşească, să se ridice la înălţimea adversarului şi să lase o impresie foarte bună aici la Cluj. Jucăm pentru prima dată pe terenul Universităţii Cluj, iar pasiunea şi dragostea cu care ne vor înconjura suporterii mâine sper să-i determine şi pe jucători să aibă un răspuns pe măsură. Nicăieri în România nu s-au epuizat biletele în doar două ore de când au fost puse în vânzare. Este un test extrem de important acest meci, foarte rar jucăm la acest nivel şi avem nevoie chiar să ne autodepăşim, pentru că jucăm cu o fostă campioană mondială şi cu o campioană a Europei”, a spus Iordănescu, cu o zi înaintea celui mai important meci de pregătire înaintea Campionatul European, conform CJSport.ro.

Selecţionerul a explicat şi de ce a mutat antrenamentul de pe Cluj Arena în Gruia, modificare făcută cu doar trei ore înainte de startul acestuia.

„Vrem să menajăm terenul pe care vom juca, ne-am fi dorit să ne obişnuim cu terenul, cu gazonul, dar e foarte greu să reziste la două antrenamente, iar la meciul de mâine să fie în condiţii foare bune, aşa cum am dori. Voi face şi câteva schimbări în echipa de start faţă de jocul cu Lituania, pentru că vom întâlni un lot cu multe vedete, cu jucători de calibru şi sunt convins că de aici va porni şi ambiţia noastră de a ne ridica la nivelul oaspeţilor noştri”, a mai spus selecţionerul.

Partida România-Spania va avea loc duminică, de la ora 21:45.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 9 hours In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 10 hours In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 10 hours In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 10 hours Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 11 hours Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 11 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 12 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 12 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 13 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 13 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 14 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE