Editorial

Andra Camelia Cordoș, purtător de cuvânt și mare apărătoare a drepturilor gay-lor și lesbienelor din Cluj, are o intoleranță isterică la critică

Jurnaliștilor de la Ziar de Cluj li s-a părut de interes un eveniment denumit: „Jurnaliști comunitari pentru Solidaritate Socială: StReEt”. Iată, o nouă specie de jurnalist se năștea în Cluj-Napoca, departe de celebra Facultate de Jurnalism care scoate, pe bandă rulantă, șomeri cu diplomă. Este motivul pentru care Gabriela Dragotă s-a dus la eveniment. Ce a constatat, a descris, critic, într-un material, îl puteți citi accesând link-ul de mai jos:

BOMBĂ!!! Concurență ACERBĂ pentru mass-media națională – În Cluj, a apărut o nouă specie: „jurnalistul comunitar”, supranumit și „jurnalistul maidanez”. AFLĂ cu ce se ocupă gazetarul viitorului

În esență, mai ceva ca la Facultatea de „jurna”, care-și propune să ia neștiutori în școlarizare și să scoată din ei profesioniști, dar scoate analfabeți funcționali, acest proiect își propune să ia “persoane care au o pregătire minimă în domeniu și reflectă probleme reale ale unor oameni reali, din comunități multietnice, puțin vizibile sau comunități care au fost prezentate, la un moment dat, într-un mod negativ în mass-media”. Adică?!

Adică, cum bine a remarcat colega Gabriela Dragotă: “cum (sic!) ar veni, niște unii se joacă de-a jurnalismul pe banii Europei, bani cu care acei oameni din satele sărace ar fi putut fi ajutați concret, nu doar cu încercări și povești că, vorba aia, de vizite și discuții podul lor e plin”.

Deci, o problematică falsă, tratată fals, de cineva care nu este jurnalist, dar se dă “profeor” în această șmecherie de proiect care-și propune să ia persoane cu pregătire minimă și să-i lase cu aceeași pregătire minimă, dar îi denumește “jurnaliști comunitari”. Și așa profesia noastră este luată cu asalt de tot felul de analfabeți, asta ne mai lipsea – aceasta este esența criticii. Plus faptul că se toacă niște bani publici pentru un nimic fără nici un efect coerent, sustenabil și concret. Adică fix obiectivele unui proiect pe bani public nu sunt atinse din start.

Și cum a reacționat la critică coordonatoarea de proiect, “profa de jurnalism comunitar” Andra Camelia Cordoș, purtătorul de cuvânt al Comunității LGBT din Cluj? Isteric și murdar (click pe foto de mai sus), punându-și haita din bula de Facebook să sară la jugulara Gabrielei Dragotă („ca să o ajutați să se ancoreze în prezent” – zice profa de jurnalism comunitar). La care, Dragotă, pe bună dreptate i-a atras atenția că ea și Ziar de Cluj sunt aceiași care i-am sprijinit, atunci când primarul Emil Boc s-a urinat pe LGBT și Lucian Dunăreanu cu boltă, alungându-le marșul la periferia orașului și amânându-le autorizația. Ca reacție, pațachina isterică a blocat-o. Ea avea de transmis ură, sub fotografia de “să zicem NU urii”…

Așa că mi-am permis eu, fraierul de mine, să-i atrag atenția că ce face ea este îndemn la ură. Că se substituie unei profesii, jurnalismul, și încearcă să dea lecții pe bani publici într-o meserie pe care nu o stăpânește deloc. Că, în timp ce propădăvuiește lupta împotriva urii își permite să-și asmută haita din bula de FB împotriva jurnalistului care i-a criticat acțiunea numită, pompos, “jurnalism comunitar”. Că, în loc să analizeze ce i s-a spus, fără nici un fel de răutate și, eventual, să ceară un drept la replică, să ceară deschiderea unui dialog pe temă, ea se apucă să promoveze ura: să-și asmută haita din bula motivațională de FB “să judece” munca jurnalistului care i-a deranjat “fengșuiul”.

Numai că, vorba aceea, mi-a fost cald cu dinții în gură. Eu i-am demonstrat că îndeamnă la ură și la hărțuială, iar ea, profitând de faptul că este purtătorul de cuvânt al LGBT, s-a dat împușcată în aripă și m-a raportat mincinos la Facebook România, amenințând și cu poliția pentru, chipurile, hărțuire. Asta după ce m-a blocat, să nu pot să-i pun o flegmă vebală pe ipocrizia nazisto-comunistoidă a “politicilor corecte”. Că așa este la noi: hoții strigă hoțul și câștigă. Din păcate, cu complicitatea celor de la Facebook România care sunt complicii urii în numele unor așa zise politici corecte și standarde comunitare, promotoarele unei noi cenzuri de tip nazisto-comunist. Între isteriile acestor activiști LGBT și cele ale Noii Drepte nu există nici o diferență.

I-am arătate pațachinei că este o neterminată și abia aștept să ajungem și la poliție cu rahatul mâncat de ea cu gura plină cum că ar fi hărțuită. Hărțuire este ceea ce a încercat ea, distrusa ne-urii, trimiterea haitei peste jurnalista Gabriela Dragotă. Ceea ce i-am scris rămâne, în continuare, valabil pentru toți promotorii noii cenzuri. Am trăit în dublă gândire și dublul limbaj sub Dicatura lui Ceaușescu, nu am nevoie de Dictatura așa-ziselor politici corecte promovată de Facebook Führer:

“Băi, e lumea plină de distruși mintal. Fătuca asta, Andra Camelia Cordoș, despre care ai crede că măcar tinerețea o ajută să fie mai destupată la minte, mai neafectată de comunism (cine nu e cu noi, este împotriva noastră), criticată fiind într-un demers în care se joacă pe banii publici (despre a căror provenență vom afla) de-a jurnalismul comunitar, își îndeamnă liota de asistați mintal din pagină la MINUTUL DE URĂ împotriva jurnalistei care i-a tulburat zenul lăbuței făcute în cerc. Ea declară că nu e jurnalist, că nu se consideră jurnalist, dar:

1. își permite să țină cursuri despre jurnalism (????? – băi, chiar așa, toți papagalii țin cursuri și motivaționale);

2. își permite să judece demersuri jurnalistice și chiar să îndemne neaveniți să judece (din punct de vedere profesional) demersuri jurnalistice.

Fătucă, neterminată mai ești în educație! Dacă aveai echilibrul pe care susții că îl ai și onestitatea în demersurile pe care le clamezi, cereai un drept la replică, nu te reproduceai cu o LEPRICĂ la tine pe pagină. Comunismul v-a prăjit creierul fără să îl fi trăit – vai de capul vostru!

PS: Când Ziar de Cluj și NCN vă luau apărarea în fața Noii Drepte, atunci demersurile noastre jurnalistice erau OK. Acum nu sunt OK pentru acești prăjiți de leftism nazisto-comunism-comunitar!

Aceasta este postarea pe care cei de la FB România o consideră în afara standardelor comunitare, postarea raportată ca hărțuire. “Activista” se simte hărțuită că i se spune că hărțuiește și amenință cu poliția. Abia aștept! Până atunci o anunț pe purtătoarea de necuvânt a Comunității LGBT Cluj că îi vom lua la bani mărunți fiecare bănuț cheltuit pentru tristețea denumită jurnalism comunitar – așa, ca de la profesionist, la comunitar, ca de la “de rasă”, la “maidanez”.

Să vedem cât de hărțuită se simte.

Am primit 30 de zile de carceră virtuală de la cei care consideră că a arăta care este adevărata PROPAGANDP A URII “contravine politicii comunității” (probabil pațachina a mințit că i-am scris ce i-am scris pentru că ar aparține de Comunitatea LGBT, nu din caiză că falsifică profesia de jurnalist și propăvăduiește ura isterică când este criticată). Dacă cenzura este noua politică comunitară și încarcerarea (deocamdată virtuală) până la conformare este noua luptă “împotriva urii”, platforma aceasta “de socializare” are probleme majore. Și lăsați-mă cu poveștile despre gratuitate, că nu e nimic gratuit. Și, mai ales, cu sfaturi temebelo-marxist-hitleriste: nu-ți convine, pleacă. Needucații aceștia care nu realizează că pavează cu isteriile lor noul drum spre dictatură trebuie să se educe, nu eu.

Abia aștept să discutăm, cu documentele în față, pe ce se cheltuie banii publici (și dacă sunt europeni, tot publici sunt, că provin din taxe și impozite) și apoi să discutăm despre hărțuire. Să vedem cum “profa de jurnalism comunitar” își trimite bula de Facebook (niște neaveniți și neprofesioniști) să verifice activitatea jurnalistică a Gabrielei Dragotă – ca apoi tot ea să se plângă de hărțuire și să raporteze mincinos. Ce mă mir? Aceasta este hipsterimea care, atunci când e arătată în curul gol, se vaietă că e agresată. Ea agresează, dar ea se dă victimă, că nu e lăsată să agreseze. E ca în cazul în care un distrus mintal își șantajează fosta iubită pe internet cu pozele nud (iar neterminații de la FB România nu-i blochează contul), dar tot ăla (și gașca lui) urlă că fata-i curvă, că de ce i-a trimi poze nud…

Faceți-vă, bă, bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *