Din oras

Amenzi pentru barmanii care i-au servit pe minori cu alcool

Barmanii de la clubul Ring au fost amendati de politisti. Cei doi angajati ai localului, care le-au vandut minorilor bauturi alcoolice, au primit, fiecare, cate o amenda de 500 de lei. 

„Au fost aplicate sanctiuni persoanelor care au servit bauturi alcoolice minorilor, fapt ce contravine Legii 61/1991 privind Ordinea si linistea publica. In acest sens, avand in vedere ca in aceasta perioada se organizeaza baluri, petreceri la care participa elevi, dorim sa reamintim faptul ca este interzisa servirea minorilor cu bauturi alcoolice”, a declarat Carmen Jucan, purtator de cuvant al IPJ Cluj. 

Dar pentru faptul ca tinerii au si fumat intr-un local, desi acest lucru este si el interzis de lege, inca nimeni nu a fost tras la raspundere. Consumul de alcool al minorilor a iesit la iveala dupa ce pe facebook au fost publicate poze ce reflectau felul in care au petrecut elevii la un bal al bobocilor. In cadrul petrecerii organizate de liceenii de la Colegiul Tehnic de Comunicatii „Augustin Maior” din Cluj-Napoca, la una dintre probele din concurs, adolescentii au mimat sexul oral. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *