Eveniment

Amenințări în trafic, arme și mascați pe străzile din Cluj

Scris de 1,923

UPDATE: Noi detalii în cazul intervenției spectaculoase a echipajelor de poliție în Campusul Hașdeu. În jurul orei 19:30, polițiștii clujeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Dorobanților, din Cluj Napoca, o femeie care conducea un autovehicul a fost amenintata in trafic cu un pistol de catre doua persoane aflate intr-un alt autovehicul, persoane care aveau fetele acoperite cu cagule.

In urma sesizarii, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificari pentru depistarea celor doua persoane. In scurt timp, politistii din cadrul Biroului Rutier au gasit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele doua persoane, la intersectia strazilor Piezisa cu Clinicilor.

De asemenea, au fost identificate persoanele in cauza, stabilindu-se ca este vorba despre doi barbati de 27 si 31 de ani, din comunele Floresti si Iara, jud. Cluj.

Asupra acestora a fost gasit un pistol neletal, o cagula si alte bunuri.

Cei in cauza se află în continuare la audieri pentru clarificarea tuturor aspectelor si luarea măsurilor legale.

În cadrul acestei opreațiuni au fost mobilizate foarte multe echipaje pentru identificarea celor doi si pentru prinderea acestora. Au participat politisti rutieri, de ordine publica, investigatii criminale si luptatori ai Serviciului Pentru Actiuni Speciale.

—————— știrea inițială—————–

Un scandal de proporții, care a izbucnit din senin în Campusul Studențesc Hașdeu, a fost aplanat cu greu de oamenii legii. Doi tineri și-au măsurat forțele, iar după ce au epuizat repertoriul de amenințări, au încercat să facă dreptate cu două arme de foc. A fost nevoie de două mașini de intervenție, de mascați și polițiști pentru aplanarea conflictului. 

Cei doi protagoniști au fost imobilizați și încătușați, iar armele au fost confiscate. Forțe impresionante de oameni ai legii au fost trimise la fața locului. Conform primelor informații, cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor, pentru comiterea infracțiunii de amenințare și port ilegal de armă.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Sanatate
  Județul Cluj, locul 2 pe țară la numărul de cazuri COVID
 • Acum 3 hours Sport
  FC Victoria Cluj, campioana județului pentru Liga IV! Baraj de calificare cu județul Satu Mare pentru Liga III
 • Acum 4 hours Afacerea zilei
  Start-up-ul clujean Cyscale a reușit performanța obținerii unei finanțări de 3 milioane euro de la investitori străini
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Arhitectura caselor din satul Aiton, exemplu de urmat
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Cum este batjocorit cetățeanul de către statul român
 • Acum 9 hours Eveniment
  UPDATE – Băiat de 16 ani din Gilău, dat dispărut. Adolescentul a fost găsit în Someșul Rece
 • Acum 21 hours Politica
  Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii: „Un stat nu poate să își aroge drepturi de orice fel în raport cu cetățenii altui stat. Astfel de declarații nu corespund standardelor europene”
 • Acum 1 day Reportaj
  INTERVIU – Claudiu Olenici, președintele Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului: „E și rușine pentru un oraș care se compară cu Barcelona și mâine poate și cu New York, să aibă dejecții pe râul care trece prin mijlocul Grădinii Botanice!”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu: Nu sunt un mare fan al reducerii TVA, trebuie să definim produse strategice la care să plafonăm prețul
 • Acum 1 day Justitie
  Evazioniștii de la Cridov au toate șansele să revină în forță, după ce Tribunalul Cluj a ridicat sechestrul pentru peste 2 milioane de lei
 • Acum 1 day Afacerea zilei
  1,3 MILIOANE EURO profit pentru Telenav Software Cluj-Napoca, cel mai mare profit din istoria firmei
 • Acum 1 day Justitie
  Soții Cătinean de la Gherla, condamnați pentru cămătărie. Adrian Cătinean a primit închisoare cu executare
 • Acum 1 day Din oras
  Calea Someșeni este inundată după fiecare ploaie. City managerul Gheorghe Șurubaru: “Situația este complicată pentru că va trebui să facem o săpătură”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE