Sport

Amendat, Mandorlini, antrenorul CFR Cluj a fost și suspendat două etape de FRF

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, italianul Andrea Mandorlini, a fost sancţionat, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF cu 2 etape de suspendare şi 5.000 de lei penalitate sportivă pentru eliminarea din partida cu Petrolul Ploieşti din ultima etapă a Superligii, transmite Agerpres.
„În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Mandorlini Andrea cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 5.000 lei”, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.
De asemenea eliminaţi de pe teren, următorii jucători au fost sancţionaţi astfel: George Alexandru Cîmpanu (Universitatea Cluj) – 3 etape de suspendare şi 8.000 lei penalitate sportivă, Juraj Badelj (Universitatea Craiova), Igor Armaş (FC Voluntari), Patricio Martin Matricardi (FC Voluntari), Mattias Kait (FC Rapid)  – fiecare cu 1 etapă de suspendare şi 740 lei penalitate sportivă.
Comisia de Disciplină a FRF a mai sancţionat, miercuri, cluburile Chindia Târgovişte cu 7.000 lei, Oţelul Galaţi cu 5.000 lei şi Dinamo cu 3.000 lei.