Vocea ta

Amenajare "inovativa" in Gheorgheni: grup gospodaresc pentru colectarea deseurilor, cu acces dificil pentru locatari

Pentru a preveni dezastrul lasat de oamenii strazii in jurul tomberoanelor, minicipalitatea clujeana a amenajat in Ghergheni niste grupuri gospodaresti cu acces prin niste ferestre. Cu acces direct din parcare.

Ioana Ban, o clujeanca din Gheorgheni ne-a remis un e-mail in care se plange de noile probleme create de oamenii Primariei Municipiului Cluj-Napoca. 

“Locuiesc in cartierul Gheorgheni. In fata blocului exista un punct gospodaresc pentru colectarea resturilor menajere, iar in dreptul lui Primaria Cluj-Napoca a amenajat locuri de parcare. Beneficiez si eu de unul din acele locuri pentru care evident ca platesc un abonament anual.

Pana acum cateva sapamani – cand “o minte luminata” a avut o idee – totul a fost in ordine. S-a gandit cineva ca acele grupuri gospodaresti – toate din cartier – pot avea niste ferestre prin care sa se arunce gunoiul si asta pentru a evita mizeria pe care o fac oamenii strazii…E in ordine ca se gandesc la asta, dar ideea este cat se poate de proasta (in opinia mea), pentru ca accesul catre acele ferestre se face printre masinile noastre parcate”, a relatat ea. 

Locatarii din zona au facut si o sesizare pe site-ul municipalitatii, cu nr. 85150,  insa nu le-a raspuns nimeni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *