Vocea ta

Alooo, Primăria? Mai face cineva curat în oraşul ăsta?

Cluj-Napoca nu înseamnă doar centrul oraşului. Cluj-Napoca înseamnă şi cartiere, înseamnă şi drumurile care fac legătura dintre centru şi cartiere. O stradă extrem de circulată, dar care este ignorată de municipalitate din punct de vedere al întreţinerii curăţeniei este Calea Turzii. Clujenii sunt nemulţumiţi că trotuarele sunt pline de noroi, fără ca mai marii urbei să se implice.

O clujeancă ne-a transmis la redacţie mai multe imagini pentru a atrage atenţia celor responsabili asupra faptului că trotuarele de pe Calea Turzii sunt pline de noroi. Femeia ne-a relatat că este nevoită să parcurgă zilnic câteva sute de metri prin noroiul pe care firmele de salubritate nu au fost capabile să îl cureţe săptămăni la rând.  

          „Vă trimit nişte imagini cu modul în care arată trotuarul de pe Calea Turzii, pe toată lungimea cimitirului. Nu ştiu cât de interesant este, dar mi se pare că nimănui nu îi pasă de jeg şi mizerie şi suntem nevoiţi să trecem zi de zi pe acolo ducând tot noroiul în centrul oraşului. Chiar nimeni din primărie nu vede?”, ne-a sesizat L.L. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *