PubliNews

Alis Holidays susține elitele educaționale – excursii pentru elevi și profesori!

Prima săptămână de școală și grădiniță din această toamnă a fost întâmpinat cu emoție, bucurie și entuziasm atât de cei mici cât și de părinții acestora. Optimismul acestui început de an școlar se resimte și în economia românească. Pentru a păstra acest optimism pe întregul an școlar, agenția de turism Alis Holidays organizează excursii atât în România cât și străinătate pentru elevi și profesori.

Printre cele mai frumoase amintiri din grădiniță și mai apoi din școală sunt excursiile cu grupa sau clasa. Începând de la micile ieșiri prin centrul orașului până la excursiile de o zi/două prin România, toate ămân întipărite în memoriile fiecăruia ca fiind cele mai distractive ieșiri.

„De cele mai multe ori, rămânem cu amintirea primelor excursii din generală și liceu. Vizitarea Maramureșului sau a renumitului castel din Hunedoara precum și ieșirile cu profesorii în Bucovina, pot să devină amintiri dragi și pentru generația preșcolară și școlară de azi! Din acest considerent, organizăm ieșiri de o zi/două și chiar citybreak-uri în străinătate pentru elevii noștri și profesorii care îi formează înspre un viitor prosper”, a declarat Florin Crișan, directorul general al companiei Alis Holidays.

Alis Holidays membra Alis Grup (transportatorul nr. 1 din județul Cluj cu un parc auto de 100 autocare și microbuze) susține în continuare elitele clujene prin excursii tematice adresate tinerilor elevi și profesori. Plimbarea cu Mocanita prin Maramureș, descoperirea Naturii și a Tradițiilor din Munții Apuseni, Valea Oltului și Valea Jiului, descoperirea Transilvaniei, excursie la Arieșeni, Hunedoara, Hunedoara – Baru Mare, ținutul de basm al Bucovinei, Râmetea – satul dintre munți sunt doar câteva din ofertele propuse de către agenția clujeană pentru recrearea atât a celor mici cât și a celor mari.

Mocănița

Arieșeni, Munții Apuseni

Castelul Huniazilor

Ca și pachete externe, Alis Holidays oferă excursii spre vizitarea celor mai frumoase capitale europene: Viena, Budapesta, Praga, Bratislava, etc. Pentru mai multe detalii despre aceste excursii: http://alisholidays.ro/category/excursiitabere-elevi/excursii-elevi/

Praga

Viena

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *