Din oras

Alis Holidays la Targul de Turism, Touristica Polus Center

Targul de Turism Touristica care isi deschide azi portile la Polus Center Cluj Napoca ofera turoperatorilor si agentiilor de turism posibilitate de promovare si vanzare a pachetelor turistice pentru vara 2016. Agentia de turism Alis Holidays va fi prezenta in perioada 11-13 martie la Targul din incinta Polus Center si invita pe toti clujenii sa viziteze standul companiei.

Compania de turism Alis Holidays pune la dispozitia clientilor, amatori de vacante cu cat mai multe atractii, pachete turistice si numerose excursii facultative.

„Targul Touristica este o idee binevenita in aceasta perioada. Prezenta noastra la acest eveniment din industria turismului romanesc este pentru ca sa prezentam beneficii turistice romanilor dornici de a pleca intr-un concediu bine meritat si sa sustinem partenerii nostri in promovarea pachetelor turistice. Astfel, pe durata Targului de Turism din Cluj-Napoca oferim o reducere suplimentara de 5% la pachetele noastre cu autocarul si nu numai, cumulativ cu tarifele de early booking” a anuntat Florin Crisan, directorul companiei Alis Holidays.

Mai mult, acesta explica faptul ca ofertele de pret ale Alis Holidays sunt foarte avantajoase,

„Pentru ca suntem interesati de modul in care turistii apreciaza o vacanta cu Alis Holidays avem mai mult decat oferte de pret atragatoare care sa le trezeasca interesul. Optam pentru sejururi in Turcia – Kusadasi, Bulgaria, Grecia, Litoralul Romanesc si chiar city break-uri cum este cel de Praga. in plus, aduce la targ excursii la Salina Turda si servicii Rent a car”, a completat directorul companiei.

Pe langa reducerea de 5% la pretul de early booking pentru diverse pachete, sejururile petrecute cu Alis Holidays sunt mai mult decat o simpla vacanta. Avantajul de care beneficiaza turistii care isi aleg Kusadasi ca si destinatie este o CROAZIERA DE O ZI PE MAREA EGEE din partea companiei. 

Cei care opteaza pentru Turcia cu Alis Holidays beneficiaza, la targ, de 50% REDUCERE – 1 CAMERA PE PRIMA PLECARE 13.06.2016. Astfel, pentru cei care aleg sa isi faca concediul in iunie in Turcia vor putea lua de la standul agentiei pachete turistice la jumatate de pret.

Alte exemple de sejururi la tarife pe buzunarul tuturor:
PECH VILLA 2*, KUSADASI – de la 169 EURO la 85 EURO/loc in vila de 6 pers/fara masa
EGEN APARTMENTS 3*, KUSADASI – de la 199 EURO la 99 EURO/pers/fara masa
HOTEL USLAN 3*, KUSADASI-de la 219 EURO la 109 EURO/pers/demipensiune
HOTEL SURTEL 3*, KUSADASI- de la 279 EURO la 139 EURO/pers/ALL INCLUSIVE
HOTEL GRAND KURDOGLU 4*, KUSADASI-de la 259 EURO la 129 EURO/PERS/ALL INCLUSIVE
HOTEL BELMARE 4*, KUSADASI- de la 329 EURO la 165 EURO/PERS/ALL INCLUSIVE
HOTEL GRAND EFE 4*, KUSADASI-de la 419 EURO la 209 EURO/PERS/ALL INCLUSIVE. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *