Din oras

Alina Badea, directoarea Coral Impex, a facut ca toti dracii ieri la citirea articolului despre nemultumirile clujenilor la adresa modului in care se face dezinfectie in scarile de bloc! Azi, Ziar de Cluj a reziliat contractul de publicitate cu Coral!

Ziar de Cluj a publicat ieri un articol care a starnit teribile nemultumiri in sufletul doamnei Alina Badea, directoarea firmei Coral Impex, firma pentru care Consiliul Local Cluj-Napoca a alocat 7 milioane de lei ca sa preseteze dezinfectarea spațiilor publice, a tuturor blocurilor din oraș și a spațiilor comune din cadrul blocurilor.

In fapt, in articol, relatam faptul ca cetatenii sunt nemulțumiți de modul în care Coral face dezinfecția în scările de bloc.

Suparata, Alina Badea a inceput sa sune pe toate telefoanele redactiei isterizandu-se pentru articol si transmitandu-ne ca de aia plateste reclama in Ziar de Cluj, ca sa nu existe asemenea articole critice.

A conditiona jurnalismul de plata unei reclame e o chestie pe care unele ziare locale din tara, cu care Coral Impex „lucreaza”, o accepta. Noi, nu.

Motiv pentru care astazi am reziliat intelegerea noastra contractuala cu Coral Impex. Nu putem accepta reclama de la o firma care are o asemenea atitudine.

Liviu Alexa

 

sursa foto: Clujust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *