Rautacisme

Alin Tișe, vizite electorale pe drumurile județene: se taie panglica pe două drumuri modernizate în noiembrie

Aflat în plină campanie electorală, președintele Consiliului județean, Alin Tișe,  se pregătește să taie niște panglici. Ce campanie e aia, dacă nu există și o panglică tricoloră de tăiat?

Astfel, jurnaliștii sunt invitați să petreacă o zi la munte, la Mărișel, acolo unde politicienii județului vor inaugura cu mare fast două drumuri județene: DJ 107P (DN 1) Gilău – Mărișel – (DN 1R) și DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău.

Bine, drumurile există, doar nu credeți că le-a construit Tișe acuma. Acestea au fost doar modernizate. Are rost să menționăm că lucrările de modernizare a celor două drumuri au fost finalizate în noiembrie? Doar nu era să se facă atunci inaugurare și clujenii să uite până la alegeri cine le-a făcut drumul.

Politicienii județului insistă cu aceleași practici penibile de tăiere de panglici pentru niște drumuri pentru care nu s-a considerat că au nevoie de inaugurare în luna noiembrie atunci când au fost finalizate.

Vânătoarea de voturi îi face pe politiceni să se umple de penibil, doar, doar, mai conving câțiva alegători până în 9 iunie.