Rautacisme

Alin Tișe și Pro TV au înfăptuit un MIRACOL: rampa de gunoi de la Pata Rât s-a îngropat, s-a înmormântat și-apoi, după trei zile, a Înviat!

Scris de 671

Și se făcea că în zilele acelea de prezent luminos la cârma Consiliulului județean Cluj, însuși el, președintele, Alin Tișe, să iasă să grăiască în public că a îngropat rampa de gunoi de la Pata Rât. După cum s-a și consemnat în analele “feisbucului” și-n poveștile de adormit copiii spuse pe Pro TV, Golgota Închiderii a fost îndelungă, nu prea ușoară și cu multe piedici. Dar s-a sfârșit, Îngropatu-sa!

“Nu a fost ușor, au fost multe piedici. Cert este că celebra groapă de la Pata Rât este închisă iar noul centru de deșeuri va fi finalizat în curând”.

Mare minune Consiljudețenească, ProTembelească și Alintișească se înfăptui în aceste zile înseamnă! După mai bine de 6 ani de la primul termen ferm de finalizare al Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Cluj (citiți în fotografie), sfârșitu-sa!

Și veni Însuși Sfântul Arhanghel ProTeVerarie să ne anunțe cu voce tunătoare:

“Tișe a levigat!”

Și ieși lume în stradă să se veselească și să cânte osanale:

“Adevărat a levigat!”

Și să cânte în cor pe străzi, cu publele goale în brațe:

“Păunel a levigat din nou, cu levigatul pre levigat epurând!”

Funcționarii, Experții și Membrii Sindicatului Extrem de Liber ai Consiliului județean s-au urcat pe turla Consiliului județean și au strigat către cele patru zări: “Credeți în reciclare! Adevărat s-a Îngropat!”

Și toată lumea crezu și se veseli.

Mai puțin niște necredincioși care se duseră să verifice dacă Stația de Osmoză Inversă e la căpătâiul Rampei.

Și, MINUNE aflară: după trei zile, rampa de gunoi de la Pata Rât ÎNVIASE! Era la locul ei, duhnind vesel și levigând de zor levigat pe Zăpodie la vale.

“Să levigați bine!”



ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  HEI-RUP-BUM! Să aibă Boc dăluța lui, chiar dacă prost pusă, să se cocoațe cu un discurs pe Tricolor de 1 Decembrie. Treptele din fața Teatrului Național, mizerie de lucrare
 • Acum 3 hours Jos palaria
  ÎN SFÂRȘIT, SPORTIVITATE ȘI LA CLUJ-NAPOCA: Foști jucători de la CFR, “U” și Sănătatea au jucat într-un meci caritabil pentru fiul lui Casian Miclăuș
 • Acum 8 hours Politica
  Clujul OSĂ aibă (fin nou) un nou spital. Ministrul Sănătății: ”Anul viitor vom avea proiectele detaliate”
 • Acum 9 hours Din oras
  Un neterminat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 ani
 • Acum 10 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Meci caritabil pentru Tiago, băiatul unui fost jucător al CFR. Veterani ai feroviarilor, de la „U” și Sănătatea joacă pentru el
 • Acum 13 hours In vizor
  Antreprenorul Tudor Galoș, ȘOCAT de prețurile din Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca
 • Acum 14 hours General
  Acțiune de salvare din traseul Piatra lui Lucaci-Tarnița
 • Acum 1 day Eveniment
  Cămătari din Cluj prinși de Poliție: Cereau înapoi sume de 8 ori mai mari, au agresat și amenințat un martor
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste
 • Acum 1 day In vizor
  Consiliul Elevilor Cluj cere demisia directoarei care a angajat un fost interlop să predea copiilor: ”Lipsă de empatie față de elevi”
 • Acum 1 day Vocea ta
  IEȘIREA DIN CRIZA IZOLĂRII POST-COVID. Mircea Miclea: ”Creativitatea și inovația necesită proximitate (…) trebuie să începem să ne refacem coeziunile, acelea pe care le putem reface, cu niște prieteni foarte buni, cu vecinii, cu familia”
 • Acum 1 day In vizor
  VREUN CUMĂTRU POLITIC AR AVEA DE VÂNZARE NIȘTE mobilier și echipamente digitale pentru laboratoarele de informatică din școli. De 1 miliard de euro ar avea pe ce să se adune praful, că nu sunt și bani pentru formarea profesorilor și pentru mentenanța echipamentelor
 • Acum 2 days Politica
  PE SURSE: Gabriela Firea, pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Capitală, la peste 10 procente de ceilalți posibili candidați. Ilie Bolojan, testat de liberali în sondajele pentru București
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE