Politica

Alin Tișe se alintă din nou cu viitorul său politic: ”Poate urma chiar un capăt de viață politică, poate urma orice”. Ne e podul plin de astfel de ”ezitări”

Președintele Consiliului Județean Cluj s-a alintat marți, la un post de radio de chitanțier de-al PD-L al PNL, plătit din bani publici, și susține (a câta oară?) că nu s-a hotărât ce va face anul viitor atunci când sunt programate cele patru rânduri de alegeri.

”Sincer nu m-am gândit ce urmează. Poate urma chiar un capăt de viață politică, poate urma orice. Nu știu. Este prematur să mă gândesc. Urmează să discutăm în partid cu colegii. Sondajul pe care îl vom face și va da o imagine a județului, a orașului, va spune exact cum stăm fiecare dintre noi, iar partidul va lua o decizie.

Astăzi este prematur să răspund. Realmente nu am luat o decizie dacă voi continua la Consiliului Județean sau nu. Nu am discutat deocamdată nici cu colegii, nici eu personal nu m-am gândit exact în ce direcție voi merge. Cred că în primăvara anului viitor, cam cu câteva luni înainte de alegeri, de obicei așa se întâmplă în partide.

Se face o analiză, se stabilesc vectorii care pot aduce voturi și de acolo se construiește practic o campanie electorală. La PNL Cluj încă nu s-a discutat asta, nici la primărie, nici la Consiliul Județean, nici la parlamentare, europarlamentare. Se va anunța când vom ști pentru că totul este transparent”.

Nouă ne este podul plin de astfel de ezitări și ”neștiințe”, de neasumări bărbătești a unui drum ferm.