Focus

Alin Tișe reclamă o "conspirație” a PSD și își manifestă "preocuparea” pentru asfaltarea drumului din Săndulești

Scris de 387

În declarații să ne tăiem sau în modernizări să o dăm? În drumuri cârpite să ne luptăm sau cu drumuri asfaltate din bani județeni să ne lăudăm? Aceasta pare a fi dilema președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe. Bineînțeles, dilema sa este departe de cea shakesperiană și se înscrie perfect în registrul mărunt al infatuării caracteristice reprezentanților forului județean. Ca urmare a protestului de vineri, la care au participat mai mulți locuitori ai comunei Săndulești din județul Cluj și care și-au exprimat nemulțumirea față de starea proastă a drumului DJ 103 G, drum rămas neasfaltat, Alin Tișe, atins de orgoliu, a ieșit la contraatac.

CITEȘTE ȘI: Protestele au ajuns și prin comune, nu pentru legile justiției, ci pentru drumuri

Precizări referitoare la starea drumului județean care duce la Săndulești.

Cunoaștem starea drumului și suntem preocupați să-l asfaltăm cât mai repede. Regretăm disconfortul creat locuitorilor comunei. 

În ultimii doi ani am asfaltat peste 20 de km de drumuri care duc la Săndulești și Cheile Turzii, respectiv DJ 103 G și DJ 107 L. A fost asfaltat inclusiv drumul aflat în intravilan și pe care exista în prealabil asfaltat.

Întârzierea asfaltării celor 4 km rămași, din care 800 m în interiorul localității, se datorează procedurii de licitație, care este în curs, pentru proiectare în vederea execuției lucrărilor. Porțiunea aceasta rămasă fiind drum de pământ nu poate intra în categoria întreținere curentă în contextul respectării normativelor și metodologiei”, a scris Alin Tișe, ca răspuns la protestul locuitorilor din Săndulești.

Răspunsul este, evident, scris în doi peri, în limbajul specific al administrației județene, care omite să spună lucrurilor pe nume. 

click foto pentru imagine completă

”Suntem preocupați”, ”regretăm”, ”licitația este în curs”, adică există mici abateri de la ”linia dreaptă” în care se înscriu, de obicei, procedurile birocratice din aparatul Consiliului Județean. 

Alin Tise se lăuda, în mandatul 2008 – 2013, că va asfalta 32 de km de drumuri judetene. Din această promisiune s-a ales praful. 

CITEȘTE ȘI: Cum vrea să modernizeze CJ Cluj, pe bani europeni, ceea ce a modernizat pe bani județeni. Vorbim cumva despre acoperirea unor tunuri cu lucrări de slabă calitate ale Societății Drumuri și Poduri Județene?

CITEȘTE ȘI: Cum își bate joc Consiliul Județean de locuitorii din sate și mimează reparațiile drumurilor – FOTO

Dar, întrucât infatuarea nu lasă loc de critică, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, pare să fie urmărit de coșmaruri legate de conspirații. În vreme ce Liviu Dragnea vorbește de conspirații ale ”statului paralel”, Alin Tișe reclamă conspirații ale pesedeului:

În egală măsură condamnăm ferm poziția primarului PSD și a conducerii PSD Cluj care cunosc situația și care folosesc astfel de pretexte pentru campanie electorală. 

Este regretabil ca în astfel de modalități să-ți faci campanie electorală, însușindu-ți în același timp, fără nici un merit, lucrările de asfaltare făcute până acum de Consiliul Județean Cluj spre și înspre comuna Săndulești”, a precizat Alin Păunel Tișe pe pagina sa oficială de socializare.

”Spre” și ”înspre” viitorul luminos al drumurilor din județul Cluj… până la realizarea acestor proiecte absolut esențiale pentru dezvoltarea economică a Clujului, atât unii, cât și ceilalți, sunt în aceeași oală, adică într-o continuă campanie electorală.

Campanie brăzdată de promisiuni pe toată durata celor 4 ani de administrare a județului. De promisiuni fără nici o acoperire în realitate. 

Prinși la mijloc, în acest șir al promisiunilor fără sfârșit, sunt aceeași locuitori ai comunelor clujene.

 

 

 

 

 

sursa foto: ziuadeclujULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  „Eu nu vreau USL”, afirmă Marcel Ciolacu: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici”
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 10 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 13 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 14 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 15 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 2 days Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE