In vizor

Alin Tișe ne pregătește un penal șef la ADI Eco Metropolitan

Se pregătesc licitațiile pe gunoaie la Eco Metropolitan și tocmai acum Consiliul Județean are nevoie de un ”expert” din Mehedinți, urmărit penal, pentru funcția de director al ADI.

Pe scurt, subiectul cu “mehedințeanul” sună așa: Tișe vrea să schimbe șeful de la ADI Eco-Metropolitan cu fostul prefect din Mehedinti și fost președinte de Consiliu Județean (pedelist, fireste) care este urmarit penal într-o cauză acolo, la el acasă. Ca să vedeți coincidența, exact ieri au discutat în ședință la CJ Cluj că incep și preparativele pentru licitații la CMID. Adică punem suspectul altora să facă licitatii? Chiar dacă tipul este încă doar urmărit penal, nu avem și noi suspecții noștri?

Primarii din localitățile județului Cluj au participat ieri la ședința Adunării Generale a Asociației Eco Metropolitan Cluj pe tema stadiului proiectului comun de gestionare al deșeurilor din județ.

Informările de pe ordinea de zi au inclus prezentarea evoluției proiectului SMID, s-a notat ”progresul după un blocaj de patru ani”, ”ritmul alert în care se desfășoară lucrările” acum, cum se închid rampele neconforme din județ, dar și că ”Centrul de Management Integrat al Deșeurilor va fi finalizat în a doua jumătate a anului viitor”. Toate sună foarte bine.

Chiar și declarațiile președintelui Consiliului Județean sună bine:”având în vedere că la începutul anului viitor vom demara ultimele două licitații pentru asigurarea funcționalității depline a viitorului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor, pentru colectare și transportul gunoaielor, respectiv operarea Centrului de deșeuri, urmărim să organizăm cât mai eficient toate aceste activități”.

Nouă, la Ziar de Cluj, ni le-a șoptit pe toate acestea o păsărea că, spre deosebire de mass-media prietenoasă, pe noi nu ne primește nimeni la ședința din Consiliul Județean…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *