In vizor

Alin Tișe, despre o posibilă candidatură la șefia PNL: „În funcție de candidații care se vor anunța și de poziționarea membrilor voi decide”

Președintele Consiliului Județean Cluj Alin Tișe a declarat că nu exclude posibilitatea de a candida pentru funcția de președinte al PNL. Tișe este convins că se vor găsi în partid oameni mult mai competenți decât Ludovic Orban, actualul președinte al PNL.

”În funcție de candidații care se vor anunța și de poziționarea membrilor voi decide. PNL este acum în adormire totală, cred într-un alt tip de conducere. Pot să mă compar cu cei care au o experiență similară cu a mea, să vedem cine din partid este la nivelul meu de experiență politică și administrativă, care dintre cei care au sub 45 de ani au realizări mai bune decât am avut eu. Am trei mandate de președinte al Consiliului Județean Cluj, dintre care două câștigate prin vot direct, un mandat de prefect, unul de senator. Am avut 130.000 de voturi și am fost cel mai votat dintre toți președinții de consilii județene. Nu am nicio problemă să îl contracandidez pe Ludovic Orban, pentru că, din punct de vedere politic și administrativ, acesta este inferior multora din partid. El nu are rezultate palpabile ca și persoană, ba mai mult, nu lasă nimic în urma lui, ca fost ministru sau demnitar care a ocupat funcții publice. Nu am o problemă de candidatură, pentru că nu consider că este greu să se găsească în partid oameni competenți față de ceea ce avem azi. Sunt convins că vom găsi”, a declarat Alin Tișe pentru cluj24.ro

Cu mult înainte de a da o declaraţie pentru cluj24.ro, Ziar de Cluj l-a contactat (în scris pe whats app) pe preșdintele Alin Tișe pentru o poziție privind posibila sa candidatură, însă acesta ne-a tratat cu „seen”. 

Alin Tișe a avut o serie de atacuri la adresa lui Ludovic Orban în ultima perioadă, ultima dintre ele chiar cu ocazia vizitei pe care Orban a făcut-o la Cluj. Tișe a susținut atunci că rezultatele înregistrate în Cluj de administrația județeană nu pot fi folosite drept „exerciții de imagine” de către șeful Camerei Deputaților. În același mesaj Alin Tișe a susținut din nou necesitatea reformării PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *