Politica

Alin Coleșa, deputat AUR Cluj: „Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui să demisioneze, ca un act de asumare politică și solidaritate față de victime”. AUR propune construirea unui spital din banii pentru finanțarea partidelor

Deputatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Cluj, Alin Coleșa, a solicitat în cadrul unei intervenții publice demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Deputatul clujean a prezentat date statistice potrivit cărora în perioada președinției lui Klaus Iohannis au avut loc nu mai puțin de 9 incendii. De altfel, recent, senatoarei AUR, Diana Șoșoacă i-a fost interzis accesul în clădirea Ministerului Sănătății. 

„Ministrul Sănătății – o demisie necesară – un act de asumare politică”, semnalează deputatul clujean Alin Coleșa.

După cum arată Coleșa, Vlad Voiculescu ar trebui să plece de la conducerea Ministerului Sănătății în condițiile în care acesta a mai condus ministerul în timpul Guvernului tehnocrat Cioloș.

Din nefericre, după aproape 5 ani de zile, situația din sistemul sanitar e din ce în ce mai gravă, iar tragediile se țin lanț. 

„Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui să demisioneze, ca un act de asumare politică și solidaritate față de victimele unui sistem pe care îl conduce și pe care l-a mai condus și în timpul Guvernului Cioloș. 

Din păcate pare mai preocupat să promoveze interesele nelegitime ale unei părți a industriei farmaceutice, fiind cel care a inițiat și susținut Legea Vaccinării Obligatorii, o lege care lovește foarte grav în libera consimțire a unui act medical și în necondiționarea unor drepturi de primirea unui act medical”, consideră deputatul AUR Cluj, Alin Coleșa.

Potrivit deputatului clujean, Alianța pentru Unirea Românilor intenționează să direcționeze fondurile încasate de la bugetul de stat pentru finanțarea partidului spre construirea unui nou spital.

Însă în acest caz este necesară adoptarea unui act normativ ori a unei ordonanțe de urgență.

„AUR dorește în modul cel mai sincer să direcționeze banii primiți de la bugetul de stat, ca finanțare de partid parlamentar, spre construirea unui spital. Pentru ca acest lucru să fie posibil cât mai repede, este nevoie de o ordonanță de urgență”, adaugă Alin Coleșa.

Acesta prezintă și o statistică sumară a dezastrelor din ultimii ani din sistemul sanitar românesc, marcat de incendii și pierderi de vieți omenești.

Astfel, doar în timpul președinției lui Klaus Iohannis au fost înregistrate un număr de „9 incendii grave”, potrivit lui Coleșa:

„10 ani – 13 incendii.
5 incendii – PSD + UDMR.
9 incendii – PNL + USR-PLUS + UDMR.
9 incendii grave – Klaus Iohannis.

Întotdeauna prezenți – veșnicii Cercel și Arafat.

Actualul sistem este construit și reprezentat în egală măsură de PSD + ramificații și de PNL cu ramificații.

Cine e de vină?

– Naționaliștii pentru că nu înțeleg că totul trebuie vândut deoarece națiunea română nu e bună de nimic.
– „Conspiraționiștii” pentru că au o gândire logică și critică.
– Țăranii români pentru că nu respectă normele europene și nu plătesc suficiente taxe.
– Familiile cu mulți copii deoarece distrug planeta.
– Tradiționaliștii pentru că nu sunt în pas cu noile concepte și valori”, susține Alin Coleșa. 

După cum susține deputatul AUR Cluj, Alin Coleșa, românii sunt prea mândri pentru a conștientiza modul în care sunt manipulați:

„Noi însă suntem prea mândri ca să recunoaștem cât suntem de manipulați”, conchide Coleșa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *